Til toppen

Carmencita safran malt 0,4 g

Produktnummer: 513506
EPD-nummer: 343046
Antall i kartong: 15
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

149.750,00 pr kg

Brukes som krydder i paella, fiskeretter og lussekatter.

Vegan
Vegetarian
Carmencita spice er en tradisjonsrik krydderleverandør fra Spania, som har eksistert siden 1919. De var det første Spanske firmaet som solgte krydder i glasskrukker, og hadde tidlig fokus på innovasjon, noe som førte til kreasjonen av deres mest kjente produkt Paellero. I dag er Carmencita et av Spanias mest ledende leverandører av krydder og kryddermikser, og deres Peallero er et symbol på Spansk matkultur, både i Spania og i verden for øvrig.
Smak
Safran har, i forhold til andre krydder, en helt unik smaksprofil. Den kan oppfattes som semi-søt og honningaktig, eller bitter med sopp preg. Noen vil også hevde at den har preg av skalldyr i smaken. Dette store spennet i smaksopplevelser gjør safranen til en helt unik smakstilsetter som er allsidig, og kan brukes i all type matlaging.
Bruksområder
I Norge er safran mest kjent som en ingrediens i lussekatter til St.Lucia, men den er også en fantastisk smakstilsetter i en rekke kjente matretter som for eksempel Paella, Bouillabaisse og Risotto. Safran er et meget kostbart krydder, og erstattes ofte av Gurkemeie.
Spesifikasjoner
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Max.temp 25 °C.
Gtin F-pak 8413700070389
Gtin D-pak 18413700070386
Drenet vekt (Kg) N/A
Opprinnelsesland Spania
Opphavssted Spania
EPD nummer 343046
Varemerke Carmencita
Ingredienser Malt safran (Iran).
Min.temp 2 °C.

Datablad

Produktark Last ned
Salgsark Last ned
Næringsinnhold
Protein (g) 0
Fett (g) 0
Hvorav sukkerarter (g) 0
Energi (KJ) 0
Energi (KCal) 0
Salt (g) 0
Karbohydrater (g) 0
Hvorav mettede fettsyrer (g) 0
Kostfiber (g) 0
oluf.allergens.shellfish
Fri for
skalldyr
oluf.allergens.nuts
Fri for
nøtter
oluf.allergens.eggs
Fri for
egg
oluf.allergens.soy
Fri for
soya
oluf.allergens.molluscs
Fri for
bløtdyr
oluf.allergens.milk
Fri for
melk
oluf.allergens.celery
Fri for
selleri
oluf.allergens.sulphite
Fri for
sulfitt
oluf.allergens.sesame
Fri for
sesam
oluf.allergens.lupines
Fri for
lupiner
oluf.allergens.glut
Fri for
gluten
oluf.allergens.fish
Fri for
fisk
oluf.allergens.mustard
Fri for
sennep
oluf.allergens.nuts.peanut
Fri for
peanøtt
Allergener
Skalldyr Fri for
Nøtter Fri for
Havre Fri for
Egg Fri for
Khorasanhvete Fri for
Soya Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Bløtdyr Fri for
Hvete Fri for
Kasjunøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Melk Fri for
Paranøtter Fri for
Mandler Fri for
Selleri Fri for
Sulfitt Fri for
Sesam Fri for
Lupiner Fri for
Rug Fri for
Hasselnøtter Fri for
Gluten Fri for
Fisk Fri for
Sennep Fri for
Bygg Fri for
Peanøtt Fri for
Spelthvete Fri for
Valnøtter Fri for
Merkeordning
Kosher Nei
Egnet for veganere Ja
Egnet for vegetarianere Ja
Halal Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Debio økologisk Nei
Hovedbilde
Last ned

Antonio Sotos paella ris 500 g

Spansk paella ris, og i særdeleshet spansk bombaris fra Valencia, beholder sin faste form under koking og absorberer mer væske enn noen annen ristype. Det gir ekstra mye smak når du koker den i god kraft. Hvilke ingredienser som ellers hører hjemme i retten, avhenger av hvem du spør. I Valencia lages den tradisjonelt uten sjømat. Ingredienser som fisk, scampi, blåskjell, kylling eller chorizo, er vanlige for retten og selvfølgelig safran samt et eget utvalg av grønnsaker.
180200

Cordero risotto m/steinsopp 200 g

Klassisk italiensk riottoris med tørket steinsopp.
130059

Maldonsalt 250 g

Mildt og porøst flaksalt, perfekt til topping.
130100

Caputo hvetemel Cuoco 5 kg

Dette melet har et protein innhold ca 13,5% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
130182