Til toppen

Caputo glutenfritt mel 1 kg

Produktnummer: 130169
EPD-nummer: 5730866
Lagerbeholdning:
Produsent: Caputo

inkl. mva.

162,00 pr kg

Caputo Fiore Glut er en egenutviklet blanding av ris- og potetstivelse samt soyamel. Disse ingrediensene naturlig glutenfri. Egnet for baking av brødvarer og pizzabunner. Melet gir en smidig deig og luftige bakverk med mye smak. Hevetid opptil 24 timer.

Frakt- og leveringsalternativer
Vegan
Vegetarian
Antico Molino Caputo er en ekte italiensk familiebedrift, som nå ledes av tredje generasjon Caputo.
Bruksområder
Caputo Fiore Glut er en egenutviklet blanding av glutenfri hvetestivelse og naturlige ingredienser som er naturlig glutenfri, og kombinasjonen er nøye utformet for å produsere de fineste kvalitets brød og pizzabunner. Caputo Fioreglut egner for baking av brødvarer og pizzabunner. Oppskrift til deig: 1 kg fioreglut, 8 dl vann, 1/4 pakke gjær, ca 2ss extra virgin olivenolje, 25 g salt. Melet gir en smidig og smakfull deig.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Oppbevares kjølig og tørt, og ikke i direkte sollys.
Gtin D-pak 8014601652164
Gtin F-pak 8014601651969
EPD nummer 5730866
Opprinnelsesland Italia
Opphavssted Italia
Varemerke Caputo
Drenet vekt (Kg) N/A
Ingredienser Hvetestivelse uten gluten, dekstrose, maisstivelse, bokhvetemel, risstivelse, psyllumfrø fiber, fortykningsmiddel: guarkjernemel E412, aroma.
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25 °C.
Antall i kartong 12

Datablad

Produktark Last ned
Salgsark Last ned
Næringsinnhold per 100 g.
Energi (KJ) 1516
Energi (KCal) 357
Fett (g) 0.3
Hvorav mettede fettsyrer (g) 0.1
Karbohydrater (g) 87.9
Hvorav sukkerarter (g) 3.5
Kostfiber (g) 6.2
Protein (g) 0.6
Salt (g) 0.05
oluf.allergens.glut
Fri for
gluten
oluf.allergens.shellfish
Fri for
skalldyr
oluf.allergens.eggs
Fri for
egg
oluf.allergens.fish
Fri for
fisk
oluf.allergens.nuts.peanut
Fri for
peanøtt
oluf.allergens.soy
Fri for
soya
oluf.allergens.milk
Kan inneholde spor av
melk
oluf.allergens.nuts
Fri for
nøtter
oluf.allergens.celery
Fri for
selleri
oluf.allergens.mustard
Fri for
sennep
oluf.allergens.sesame
Kan inneholde spor av
sesam
oluf.allergens.sulphite
Fri for
sulfitt
oluf.allergens.lupines
Fri for
lupiner
oluf.allergens.molluscs
Fri for
bløtdyr
Allergener
Gluten Fri for
Bygg Fri for
Hvete Fri for
Havre Fri for
Khorasanhvete Fri for
Rug Fri for
Spelthvete Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtt Fri for
Soya Fri for
Melk Kan inneholde spor av
Nøtter Fri for
Mandler Fri for
Kasjunøtter Fri for
Paranøtter Fri for
Hasselnøtter Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Valnøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Kan inneholde spor av
Sulfitt Fri for
Lupiner Fri for
Bløtdyr Fri for
Merkeordning
Kosher Nei
Debio økologisk Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Halal Nei
Egnet for veganere Ja
Egnet for vegetarianere Ja
Hovedbilde
Last ned

Caputo pizzagjær 100 g

Italiensk tørrgjær som er perfekt til pizzadeig. Krever 1/3 sammenlignet med fersk gjær. Kan brukes direkte i melblandingen og bør oppbevares i kjøleskap etter åpning.
130202
Kjølevare

Fransk smør m/havsalt 250 g

Lekkert, fransk smør med krystallisert havsalt.
911004
Kjølevare

Valdres ost Bufar 320 g

Norskprodusert fastost produsert på pasteurisert kumelk.
901405

Caputo pizzagjær 100 g

Italiensk tørrgjær som er perfekt til pizzadeig. Krever 1/3 sammenlignet med fersk gjær. Kan brukes direkte i melblandingen og bør oppbevares i kjøleskap etter åpning.
130202

Caputo durum hvetemel semola 1 kg

Durumhvete semolato er mest brukt til å lage hjemmelaget fersk pasta. Det er durumhvetemel som er kvernet to ganger for å få en ekstra fin malingsgrad, med et proteininnhold på 12,5% W:250. Egner seg også godt til brødbakst og kaker. Gir en fin gylden farge på den hjemmelagede pastaen.
130157

Strianese tomater San Marzano DOP 400 g

San Marzano DOP dyrkes i Campagna-regionen i Italia. Tomatene er faste, har en fyldig og rik smak med lite syre. Perfekt til napolitansk pizzasaus, til pasta og supper.
192206

Caputo hvetemel tipo-00 Cuoco 1 kg

Dette melet har et protein innhold ca 13,5% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
130160