Til toppen

Biffsalat med kalamata oliventapenade


Biffsalat med kalamata oliventapenade

 

Lyst på en sunn rask middag? Her er oppskrift på en enkel biffsalat med nydelig kalamata oliventapenade fra Iliada.

Slik gjør du:

  1. Krydre kjøttet med salt og pepper, stek de på sterk varme i en panne med olivenolje, til det er medium stekt eller etter ønske.  Ha over ett litt tykt lag med tapenade over kjøttet mot slutten av steketiden. La kjøttet hvile litt før du skjærer det i tynne skiver.
  2. Legg salat i bunn av en tallerken, fordel resten av ingrediensene over. Legg tilslutt tynne skiver av biff over.
  3. Drypp over litt olivenolje og et lite dryss salt og pepper.

 

Tips:

Kalamata oliventapenade kan fint erstattes med Iliada grønn oliventapenade.

4 porsjoner

porsjoner
400 g biff
1 ts salt
litt nykverner sort pepper
Salat
4 liter blandet frisk salat, f.eks babyleaf og hjertesalat (ca.)
2 stk avocado, delt i skiver
1 stk granateple
4 reddik
12 stk små tomater
litt spirer (f.eks rødkål, alfa eller reddikspirer)

Legg oppskrift i handlevogn