Til toppen

Antonio Sotos paella ris 500 g

Produktnummer: 180200-fpak
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

98,00 per kg

Spansk paella ris, og i særdeleshet spansk bombaris fra Valencia, beholder sin faste form under koking og absorberer mer væske enn noen annen ristype. Det gir ekstra mye smak når du koker den i god kraft. Hvilke ingredienser som ellers hører hjemme i retten, avhenger av hvem du spør. I Valencia lages den tradisjonelt uten sjømat. Ingredienser som fisk, scampi, blåskjell, kylling eller chorizo, er vanlige for retten og selvfølgelig safran samt et eget utvalg av grønnsaker.

Paella er en av Spanias nasjonalretter, opprinnelig fra Valencia-distriktet. Det er en svært populær rett, og tilberedes på utallige måter.
Smak
Smaken avhenger av krydder/kraft og tilbehør. Paellarisen beholder sin faste form under koking.
Bruksområder
Utgangspunktet for paella er den særegne risen som har vært dyrket siden 700-tallet. En kortkornet ris med stor absorberingsevne. Asiatisk ris blir klebrig ved koking. Italiensk ris blir kremet. Spansk ris, og i særdeleshet spansk bombaris fra Valencia, beholder sin faste form under koking og absorberer mer væske enn noen annen ristype. Det gir ekstra mye smak når du koker den i god kraft. Hvilke ingredienser som ellers hører hjemme i retten, avhenger av hvem du spør. I Valencia lages den tradisjonelt uten sjømat. Ingredienser som fisk, scampi, blåskjell, kylling eller chorizo, er vanlige for retten og selvfølgelig safran samt et eget utvalg av grønnsaker.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk oppbevares tørt og kjølig.
Tilleggsinfo koketid ca. 17 minutter. ca 2 deler vann til 1 del ris.
Energi (KJ) 1340
Energi (KCal) 320
Fett (g) 0.8
Mettede fettsyrer (g) 0.2
Karbohydrater (g) 71.7
Sukkerarter (g) 0.2
Protein (g) 6.4
Salt (g) 0.01
Kostfiber (g) 2.2
Gtin D-pak 68424680100302
Gtin F-pak 8424680100300
Opphavssted Spania
Drenret vekt 0.000
Bruksområder Utgangspunktet for paella er den særegne risen som har vært dyrket siden 700-tallet. En kortkornet ris med stor absorberingsevne. Asiatisk ris blir klebrig ved koking. Italiensk ris blir kremet. Spansk ris, og i særdeleshet spansk bombaris fra Valencia, beholder sin faste form under koking og absorberer mer væske enn noen annen ristype. Det gir ekstra mye smak når du koker den i god kraft. Hvilke ingredienser som ellers hører hjemme i retten, avhenger av hvem du spør. I Valencia lages den tradisjonelt uten sjømat. Ingredienser som fisk, scampi, blåskjell, kylling eller chorizo, er vanlige for retten og selvfølgelig safran samt et eget utvalg av grønnsaker.
Smak Smaken avhenger av krydder/kraft og tilbehør. Paellarisen beholder sin faste form under koking.
Antall F-pak i D-pak 6
Pakningsenhet 500 Gram
EPD nummer 5172309
Ingredienser Rund hvit ris.
Sesong Nei
Opprinnelsesland Spania
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Mandler Fri for
Kasjunøtter Fri for
Paranøtter Fri for
Hasselnøtter Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Valnøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Bygg Fri for
Havre Fri for
Hvete Fri for
Rug Fri for
Lupiner Fri for
Spelthvete Fri for
Khorasanhvete Fri for
Debio økologisk Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Korsher Nei
Halal Nei
Egnet for veganere Nei
Egnet for vegetarianere Nei
Pakningsstørrelse 500.0 gram
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25 °C.
Varemerke Antonio Sotos
Hovedbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned