Til toppen

Pizza

Har du også blitt bitt av pizzabasillen og er glad i å bake din egen pizza hjemme? Vi elsker pizza og er opptatt av å tilby de beste produktene til pizzaentusiasten. Med vårt populære pizzamel får du nydelig, luftig pizzabunn med sprø skope. Lurer du på hvilket pizzamel du skal velge? Se vår guide til de ulike typene pizzamel

Vi har også ferdige pizzabunner, laget for hånd, dersom du ønsker en rask og enkel pizza som smaker himmelsk! Slik får du perfekt resultat med ferdig pizzabunn.

Vi anbefaler de nydelige pizzasausene fra Mutti, og Fiordilatte mozzarella synes vi er et "must have" for et perfekt resultat. Om du tåler en litt spicy variant på toppingen har vi flere typer 'nduja å velge blant. Se også våre andre kjøttprodukter vi liker å variere pizzaen med. Håper du finner dine favoritter!

Sorter
Nyhet

Caputo pizzamel grano nostrum 1 kg

Hvetemel tipo 0 fra 100 % italiensk korn fra Sør-Italia. W250/270
130198

Caputo hvetemel tipo-00 1 kg

Italiensk mel med et proteininnhold på 11% W:200-230 som gjør at det egner seg svært godt til pizza. Hevetid inntil 24 timer. Tåler temperatur over 370 grader!
130156

Caputo pizzamel tipo-00 1 kg

Et pizzamel som inneholder 12,75% protein og har en styrke som ligger på W 260-270. Perfekt mel til en ekte pizza napolitana. Hevetid opptil 24 timer. Tåler temperatur over 370 grader!
130161

Caputo hvetemel tipo-00 Cuoco 1 kg

Dette melet har et protein innhold ca 13,5% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
130160

Caputo hvetemel tipo-0 Nuvola 1 kg

Caputo Nuvola er et pizzamel med et proteininnhold på 12,5% og en styrke på W 270-290. Melet er av typen tipo-0, og egner seg spesielt godt når du ønsker en pizza høy, flott skorpe. Hevetid opptil 48 timer. Tåler temperatur over 370 grader!
130164

Caputo hvetemel tipo-0 Manitoba 1 kg

Manitoba er et italiensk mel med et svært høyt proteininnhold på hele 14,5%. W: 360-380 som gir en elastisk og smidig deig som kan heve i 72 timer. Vi anbefaler å bruke Manitoba som forsterkning i pizzadeigen eller alene. Tåler temperatur over 370 grader!
130165

Dallari hvetemel tipo-0 1 kg

Italiensk finmalt mel til blandt annet pizza som gir pizza skorpen en god smak og et flott resultat.
130152
Nyhet

Petra 0102 HP pizzamel tipo-1 2,5 kg

Italiensk hvetemel tipo- 1, blandet med mel fra delvis spiret korn. P/L 0,55 – 0,65 - W: 320-340.
130251
Nyhet

Petra 5072 hvetemel type-0 m/hvetekim 2,5 kg

Italiensk hvetemel med hvetekim, blandet med mel fra delvis spiret korn. W:320-340
130253
Nyhet

Petra 8610 HP durum hvetemel semola 2,5 kg

Italiensk durum hvetemel blandet med mel fra delvis spiret korn.
130252
Nyhet

Petra 3 hvetemel tipo-1 2,5 kg

Italiensk hvetemel tipo- 1, blandet med mel fra delvis spiret korn.
130250

Caputo hvetemel tipo-0 Nuvola 5 kg

Finmalt italiensk mel med protein innhold 12,5% W:270-290.
130183