Til toppen

Thorbjørnrud Rød ku - inspirasjon og bruksområder

Raclette er fantastisk selskapsrett! 

Det krever lite forberedelser, og matlagingen ved bordet skaper en hyggelig og avslappet stemning. Som vertskap er det behagelig å slippe å løpe frem og tilbake, og du slipper å ha prestasjonsangst.  

Når det gjelder tilbehøret til raclette er det bare å bruke fantasien. Grønnsaker som sopp, mais og asparges passer godt til, og det finnes et mangfold av spennende salamier og spekeskinke en kan servere til. 

Til raclette drikker man gjerne en tørr eller halvtørr hvitvin, godt avkjølt. Du kan også servere en lett rødvin. Spør om råd på vinmonopolet så hjelper de deg å velge ut noe i forhold til det tilbehøret du har valgt. I alpene drikkes det også te til raclette.

Perfekt tilbehør til raclette: 

  • Cornichons
  • Coctailagurker
  • Sølvløk
  • Spekeskinke og/ eller salami
  • Kokte poteter
  • Godt brød

Er du mer glad i fondue? Se vårt utvalg fondugryter.

Thorbjørnrud Rød ku - inspirasjon og bruksområder

Produkter fra Oluf.no:

Sorter etter: Anbefalte

Thorbjørnrud Rød Ku ca 3,5 kg

Norskprodusert halvfast rødkittost.
901501

Figaro sølvløk 100 g

Sølvløk tilhører løkfamilien, og er en liten kepaløk med mild smak. Siden denne er syltet vil den få er litt syrlig ettersmak.
400394

Parmaskinke 200 g

Italias stolthet. Spekeskinke laget i Parma. Lagret i 14 måneder.
501013

Diamante artisjokkbunner 400 g

Hermetiske artisjokkbunner i lake.
190230

Fallot cornichons 340 g

Små franske sylteagurker, sprø og fulle av smak
400423

Greenhouse cornichons 340 g

Små, sprø sylteagurker på glass.
400460

Opies cocktailagurker 227 g

Førsteklasses agurker konservert i destillert malteddik.
400400

Fuet Catalan skivet 100 g

Spansk spekepølse i skiver.
500675

Serranoskinke skivet 11 mnd 80 g

Spansk spekeskinke, lagret i 11 måneder.
500600

Salami napoli 70 g

Salami med rustikk kjøttstruktur som har sitt opphav i Napoli, syd i Italia.
501010

Salami milano 70 g

Saftig og mild salami med finmalt kjøttstruktur, produsert i Nord-Italia.
501018
717,14 pr kg