Skip to main content
Til toppen
Thorbjørnrud Rød ku - inspirasjon og bruksområder

Thorbjørnrud Rød ku - inspirasjon og bruksområder

Raclette er fantastisk selskapsrett! Inviter venner og familie på deilig ost og godt tilbehør. Med Rød ku får du en norsk vri på den tradisjonsrike retten.

Det krever lite forberedelser, og matlagingen ved bordet skaper en hyggelig og avslappet stemning. Som vertskap er det behagelig å slippe å løpe frem og tilbake, og du slipper å ha prestasjonsangst.  

Når det gjelder tilbehøret til raclette er det bare å bruke fantasien. Grønnsaker som sopp, mais og asparges passer godt til, og det finnes et mangfold av spennende salamier og spekeskinke en kan servere til. 

Til raclette drikker man gjerne en tørr eller halvtørr hvitvin, godt avkjølt. Du kan også servere en lett rødvin. Spør om råd på Vinmonopolet så hjelper de deg å velge ut noe i forhold til det tilbehøret du har valgt. I alpene drikkes det også te til raclette.

Perfekt tilbehør til raclette

  • Cornichons
  • Coctailagurker
  • Sølvløk
  • Spekeskinke og/ eller salami
  • Kokte poteter
  • Godt brød

Se også: Her er vårt utvalg av tradisjonell raclette-ost

Moderne raclette med Thorbjørnrud Rød Ku

Moderne raclette med Thorbjørnrud Rød Ku

Se oppskrift

Lenker
Min side