Til toppen

Eddik

Her finner du de nydligste, velbalanserte balsamicoeddikene fra italienske Leonardi og Monari Federzoni. De har fått sin fyldige konsistens, mørke farge og runde smak etter år med lagring og pleie, og flere er rene naturprodukter uten sukker- og fargetilsetninger. Balsamico er allsidig og kan brukes både i en rekke matretter som stekt kjøtt, fisk, salater, i sauser og marinader. Den tilfører sødme til for eksempel kaker og desserter, iskrem og yoghurt. Ulik lagringstid gjør at eddikene har ulike bruksområder. Dette er en smakstilsetter vi er veldig glade i!

Eddikene fra franske Martin Pouret er supre å bruke i salater, marinader og sauser. Vi har flere typer å velge i, blant annet rød- og hvitvinseddikk, bringebæreddik og eplecidereddik.

Sorter

Martin Pouret eplecidereddik 250 ml

Fransk eplecidereddik fra byen Orleans.
410023
220,00 pr l

Sarsons malteddik 250 ml

Malteddik laget av bygg, brygget og lagret på tradisjonelt vis. Den er naturlig fri for fett, gluten og kunstig farge- og tilsetningsstoffer
410301
Nyhet

Norsk malteddik 250 ml

Norsk malteddik fra Eik & Tid brygget på norske råvarer og lagret på eikefat.
410310
Nyhet

Norsk malteddik 2,5 l

Norsk malteddik fra Eik & Tid brygget på norske råvarer og lagret på eikefat.
410311

Martin Pouret sherryeddik 250 ml

Sherryeddik som oppfyller Martin Pouret sine kriterier for ektehet og smak, med respekt for den tradisjonelle Soleira-prosessen.
410329

Martin Pouret bringebæreddik 250 ml

Fransk bringebæreddik fra byen Orleans.
410331

Martin Pouret estragoneddik 250 ml

Fransk estragoneddik fra byen Orleans.
410333

Martin Pouret rødvinseddik 250 ml

Fransk rødvinseddik fra byen Orleans.
410350

Martin Pouret hvitvinseddik 250 ml

Fransk hvitvinseddik fra byen Orleans.
410358

Martin Pouret rødvinseddik 5 l

Fransk rødvinseddik fra byen Orleans.
410360

Martin Pouret hvitvinseddik 5 l

Fransk hvitvinseddik fra byen Orleans.
410361

Martin Pouret sherryeddik 5 l

Sherryeddik som oppfyller Martin Pouret sine kriterier for ektehet og smak, med respekt for den tradisjonelle Soleira-prosessen.
410362