Til toppen

Thorbjørnrud

Thorbjørnrud Ysteri på Jevnaker er så vidt vi vet Norges eneste hotellysteri. Thorbjørnrud er også en anerkjent lokalmatprodusent, og i ysteriet produserer de under Meieribestyrer Yngve, mer enn 10 tonn ost i året og gjør det ganske bra i kåringer både nasjonalt og internasjonalt. Ysteriet produserer Brilliant Brie, Cheddar, Pepperknoll, Rød Ku og Rød Sau. All melka som bruker i produksjonen, kommer fra Øvre Kjekshus gård på Hadeland. Her bor Olav Lie-Nilsen sammen med 500 glade dyr, hvorav 50 melkekuer og 160 melkesau.

Sorter Navn (a > å)
Utsolgt
Kjølevare

Thorbjørnrud Brilliant brie 250 g

Norskprodusert Brie.
901503
599,96 pr kg
Kjølevare

Thorbjørnrud Pepperknoll m/rasp 90 g

Norskprodusert syrnet ferskost som er rullet i malt pepper. Osten selges i en forpakning med et rivgjern.
901500
Uegnet for å sendes hjem. Må hentes i Vestby Vare med variabel vekt Kjølevare

Thorbjørnrud Rød Ku ca 3,5 kg

Norsk halvfast rødkittost fra Thorbjørnrud Ysteri laget på pasteurisert kumelk. Rød Ku har en svært god smelteevne, prøv den på din neste hjemmelagede pizza eller ostesmørbrød. Osten er en 24/7 ost, den egner seg utmerket til raclette, sauser, pasta, salater eller ostefatet.
901501