Til toppen

Dallari hvetemel tipo-0 1 kg

Varenummer: 130152
EPD nummer: 120477
F-pak i D-pak: 10
Fra:

Italiensk finmalt mel til blandt annet pizza som gir et delikat og flott resultat

Molini Industriali holder til i Modena, Nord i Italia og er vår leverandør av italiensk hvetemel. I dette landet merkes de forskjellige meltypene etter hvor fint det er malt og hvor høy andel av kornet som er benyttet (utmalingsgraden). Hvis utmalingsgraden er lav vil det si at det er fjernet en stor andel av kli og kime og melet vil ha et lavere innhold av mineraler, men desto finere bakeegenskaper. Det vil gi melet en høyere prosentvis andel av protein (gluten) og gir en smidig og elastisk deig som hever godt og resulterer i et lett og luftig bakverk. Jo finere melet er malt, jo lettere hever det også. Tipo 0 har en utmalingsgrad på ca. 65 %, mot norsk siktet hvetemel som ligger rundt 78 %, i tillegg er dette italienske melet malt finere.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Oppbevares kjølig og tørt.
Energi (KJ) 1435.000 KJ
Energi (KCal) 343.000 KCal
Fett 1.200 g
Mettet fett 0.300
Karbohydrater 71.000 g
Sukkerarter 1.600
Protein 10.700 g
Kostfiber 2.700
Salt 0.003
Gtin D-pak 2147483647
Gtin F-pak 2147483647
Opphavssted Italia
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Tradisjonelt sett er dette melet mye brukt til å lage pizzabunner, focaccia og ciabatta, men kan også brukes til bakverk.
Smak Gir luftig og elastisk bakverk.
Antall F-pak i D-pak 10
Standard pakningsenhet 1 Kilogram(kg)
EPD nummer 120477
Ingredienser Hvetemel.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Ja
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Kan inneholde spor av
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25 °C.
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned
Dokumentliste
Legg i liste for å generere flere dokumenter på en gang.
Legg i liste