Til toppen
Tortelloni med middelhavsgrønnsaker

Tortelloni med middelhavsgrønnsaker

4 porsjoner

  • 2 pk Rana tortelloni
  • 12 ss olivenolje ex virgin
  • 30 g kapers, skylles
  • 8 stk sorte oliven, hakkes
  • 2 stk ansjonfileter
  • 100 g soltørket tomat, hakkes
  • 36 g persille, finhakkes
  • 2 ts tørket oregano
  • salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Bland kapers, oliven, soltørkede tomater, persille, ansjos, oregano og olivenolje i en stor skål. Smak til med pepper, men vær forsiktig med salt da mange av grønnsakene allerede er salte. 
  2. Kok Rana tortelloni etter anvisningen på pakken. Behold litt av vannet når du heller av etter pastaen er ferdigkokt.
  3. Ha pastaen over i skålen med grønnsaksblandingen, bland i litt av vannet om det trengs. Serveres rykende varm.
Sorter Anbefalte
Kjølevare

Rana tortelloni m/ricotta & spinat 250 g

Fersk, italiensk eggpasta av høy kvalitet, fylt med ricotta og spinat.
263611

Iliada kapers 100 g

Små aromatiske kapers fra Iliada
401130

Iliada Kalamata oliven u/sten 120 g

Stenfrie Kalamata oliven i olje.
480816

Montanini tomater soltørket 280 g

Soltørket tomater i solsikkeolje, salt og eddik.
192180

Mill & Mortar oregano ØKO 16 g

Grovskårede oreganoblader.
514552

Cara Cucina ansjosfilet italiensk 80 g

Italienske ansjosfileter i solsikkeolje og salt.
180210

ROI olivenolje Taggiasca ex virgin 100 ml

Olivenolje fra Taggiasca oliven.
420273