Til toppen

Tortelloni med middelhavscrumble

Tortelloni med middelhavscrumble

Slik gjør du:

1. Bland kapers, oliven, soltørkede tomater, persille, ansjos, oregano og olivenolje i en stor skål. Smak til med pepper, men vær forsiktig med salt da mange av grønnsakene allerede er salte. 

2. Kok så Rana tortelloni etter anvisningen på pakken. Behold litt av vannet når du heller av etter pastaen er ferdigkokt.

3. Ha pastaen over i skålen med grønnsaksblandingen, bland i litt av vannet om det trengs. Serveres rykende varm.

4 porsjoner

  • 2 pk Rana tortelloni m/feta og oliven
  • 12 ss Donnalisa olivenolje ex virgin fruttato
  • 30 g Figaro kapers, skylles
  • 8 stk Figaro sorte oliven, hakkes
  • 100 g Ridderheim soltørket tomat, hakkes
  • 36 g persille, finhakkes
  • 2 ts Mill & Mortar oregano
  • salt og pepper