Skip to main content
Til toppen
Tortelloni med middelhavsgrønnsaker

En tallerken med tortellini toppet med middelhavscrumble.

Tortelloni med middelhavsgrønnsaker

4 porsjoner

  • 2 pk tortelloni
  • 12 ss olivenolje ex virgin
  • 30 g kapers, skylles
  • 8 stk sorte oliven, hakkes
  • 2 stk ansjonfileter
  • 100 g soltørket tomat, hakkes
  • 36 g persille, finhakkes
  • 2 ts tørket oregano
  • salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Bland kapers, oliven, soltørkede tomater, persille, ansjos, oregano og olivenolje i en stor skål. Smak til med pepper, men vær forsiktig med salt da mange av grønnsakene allerede er salte. 
  2. Kok tortelloni etter anvisningen på pakken. Behold litt av vannet når du heller av etter pastaen er ferdigkokt.
  3. Ha pastaen over i skålen med grønnsaksblandingen, bland i litt av vannet om det trengs. Serveres rykende varm.
Visning
Bertagni tortelloni m/fire oster 250 g

Fersk, italiensk eggpasta av høy kvalitet. Pastaputene er fylt med ricotta, Grana Padano, mozzarella og Parmigiano Reggiano.

Produktnummer: 263646
Lagerbeholdning:
256,00 pr kg
Iliada kapers 100 g

Små aromatiske kapers fra Iliada

Produktnummer: 401130
Lagerbeholdning:
584,62 pr kg
Iliada Kalamata oliven u/sten 120 g

Stenfrie Kalamata oliven i olje.

Produktnummer: 480816
Lagerbeholdning:
312,50 pr kg
Mill & Mortar oregano ØKO 16 g

Grovskårede oreganoblader.

Produktnummer: 514552
Lagerbeholdning:
5.937,50 pr kg
Cara Cucina ansjosfilet italiensk 80 g

Italienske ansjosfileter i solsikkeolje og salt.

Produktnummer: 180210
Lagerbeholdning:
1.193,18 pr kg
Lenker
Min side