Til toppen

Raclette

Samle dine nære og kjære, og inviter på en hyggelig raclette-aften! Vi har deilig sveitsisk og fransk racletteost fra Emmi og Ermitage som sørger for et vellykket måltid. Raclette er en tradisjonsrik rett som stammer fra Val d'Annivieres i Sveits. Man la ost tett på ilden og skrapte den over på brød. Ordet raclette kommer fra det franske ordet ”racler” – å skrape.

Raclette-ostene har fantastiske smelteegenskaper, og egner seg også svært godt som gratinering, i sauser, som smelteost på brødskiven eller på tacolefse i stekepannen. Prøv også Moderne raclette med Thorbjørnrud Rød Ku.

Sorter
Kjølevare

Raclette skiver 400 g

Fransk racletteost i tykke, fine skiver, klar til bruk.
906577
Kjølevare

Raclette skiver 200 g

Sveitsisk raclette-ost i passe skiver, klar til bruk. Osten er produsert av pasteurisert kumelk.
907088
Vare med variabel vekt Kjølevare

Raclette ca 1,5 kg

Fransk kittmodningsost til raclette og gratinering.
906574
Uegnet for å sendes hjem. Må hentes i Vestby Vare med variabel vekt Kjølevare

Raclette ca 6 kg

Fransk kittmodningsost til raclette, passer også til annen matlaging.
906575