Skip to main content
Til toppen
Pasta med  Saint Agur og sopp

En skål med pasta, kyllingfilet, sopp og Saint Agur.

Pasta med Saint Agur og sopp

4 porsjoner

  • 2 stk gul løk
  • 1 stk kinesisk hvitløk
  • 400 g aromasopp
  • 2 dl hønsebuljong
  • 6 dl kremfløte
  • 230 g Saint Agur
  • 500 g pasta linguini
  • 500 g kyllingfilet
  • olje til steking
  • salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Skrell og finhakk løken og hvitløken. Fjern eventuelle rester av jord fra aromasoppene. Kutt soppene i mindre biter.
  2. Kremet aromasoppsaus: Varm opp en kjele med litt olje til middels høy varme. Stek hvitløken og løken i 2–3 minutter, til løken er blank. Tilsett soppen og 1 ss smør,og la det steke videre i 4–5 minutter. Ha i hønse-buljongen og kremfløten, og kok forsiktig opp. La det hele småkoke i 4–5 minutter.
  3. Tilbered pastaen som anvist på pakken.
  4. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme.Stek kyllingen i 3–4 minutter, til den har en jevn stekeskorpe. Legg kyllingen over på en tallerken. Ha ca. 0,5 dl vann i stekepannen, kok opp, og ha stekesjyen over i sausen fra punkt 2.
  5. Skjær den stekte kyllingen i mindre biter, og tilsett kyllingbitene i sausen fra punkt 2. Del Saint Agur-blåmuggosten i mindre biter, og vend ostebitene inn i sausen. Smak til med salt og pepper.

 

* Oppskrift fra Adams Matkasse

Visning
Englert hønsefond 200 ml

Englert hønsefond til grunnlag for supper og sauser, passer godt til kylling og pastaretter.

Produktnummer: 451072
Lagerbeholdning:
235,00 pr l
Utsolgt
Saint Agur 115 g

En rik og fyldig blåmuggost, passer like godt til matlaging som på dessertbordet.

Produktnummer: 905843
Lagerbeholdning:
660,87 pr kg
Lenker
Min side