Til toppen
Oliven

Oliven

Taggiasca oliven fra Castellino serveres ofte i Italia som en del av en antipasti og som et tilbehør til et tapasbord, men smaker også nydelig til kjøttretter og fisk. Italienske La Bella de Cerignola produserer verdens største bordoliven – kjøttfulle med en fruktig smak, og skaper et skikkelig blikkfang på tapasbordet. Franske Lucques oliven er myke og kjøttfulle i konsistensen, og har en mild og lettsaltet smak med et preg av hasselnøtt. Denne oliventypen regnes som en av de beste olivener når det kommer til kvalitet og har fått navnet "den grønne diamant". Kalamataoliven fra Iliada har en rund og kjøttaktig smak, og passer også utmerket som bordoliven. Spanske Hojiblanca oliven fra Figaro har en mild olivensmak med lett bitterhet, og egner seg svært godt i salater og på pizza. Du finner så klart alle disse oliventypene, og mange flere, her hos oss. Vi håper du finner dine favoritter.

Sorter etter:

Figaro oliven grønn m/ansjos 350 g

Grønne oliven med ansjos fra Spania
480226

Figaro oliven grønn m/paprika 240 g

Grønne oliven med paprika fra Spania
480351

Figaro oliven grønn skivet 240 g

Skivede grønne oliven fra Spania
480355

Figaro oliven sort skivet 240 g

Skivede sorte oliven fra Spania perfekt til pizza og foccacia.
480357

Iliada Kalamata oliven u/sten 1,7 kg

Kalamata oliven uten sten, har en dyp auberginefarge. Perfekt i en frisk gresk salat, eller til tapas.
480530

Iliada Kalamata oliven skivet 1,7 kg

Ferdig skivet Kalamata oliven som egner seg godt til salater.
480531

Iliada oliven grønn u/sten 1,7 g

Store grønne oliven uten sten fra Hellas velegnet til pizza og pastaretter
480534

Iliada Kalamata oliven m/sten 3,15 kg

Store auberginefargede Kalamataoliven, velegnet til snacks og tapas
480537

Iliada grønne oliven m/sten 3,15 kg

Store grønne oliven. Velegnet i salater eller til tapas retter
480538

Iliada olivenmix u/sten bbq 3,15 kg

Barbeque oliven; like godt egnet til grillsesongen som i salater året rundt
480539