Nye produkter
Høstens nyheter er rett rundt hjørnet! Denne høsten gleder vi oss til å vise frem våre flotte nye produkter. Blant nyhetene er pasta av meget høy kvalitet fra Bertagni, Italias eldste leverandør av fylt pasta. Fra Garnvik kommer en serie spennende fiskeprodukter med blant annet nydelig røkelaks, gravlaks og sursild. Fra Ystepikene kommer norsk ost i mange spennende smaker.
Vårt sortiment utvikler seg hele tiden, og vår søken etter produktnyheter fra inn- og utland stopper aldri. Oster, spekevarer, snacks, pizzamel og krydder er kun noen av kategoriene vi stadig utvikler oss innen. Inne på denne siden vil du kunne se våre siste nyheter. Vi håper du finner noe du liker!
Italiensk sterk pepperoni spekepølse til pizza.
Italiensk sterk salami til pizzatopping.
Italiensk spekeskinke til pizza.
Tørket knasende sprø sjøgressflak og sesamfrø til topping av pokebowls eller salat.
Fiordilatte er en tørrere type mozzarella, laget på pasteurisert kumelk.
Potetpasta i små "kuler". En klassiker fra Italia.
Fransk riflet potetchips med smak av smør og salt.
Kjeks med rause biter av myk toffee og sprø pekannøtter, bakt etter en tradisjonell skotsk oppskrift.
Sprø kjeks med rause biter av kandisert ingefær, bakt etter en tradisjonell skotsk oppskrift.
Nydelige, søte og friske hageepler på flaske fra Røyland Gård. Eplemosten er drikkeklar, laget av hageepler fra Sørlandet i samarbeid med Puntervold i Grimstad. Passer til tidlige frokoster, som et alkoholfritt alternativ til de gode middagene eller bare når du ønsker en nydelig tørsteslukker. Eplemosten kan også serveres varm eller sammen med litt kullsyrevann.
Klassisk sennep av grov type med tydelige innslag av sennepsfrø. En sennep med intensive toner av tørkede frukter, fiken og dadler. Har en lang og balansert ettersmak.
Panko lages av brød uten skorpe, og har en sprøere og luftigere tekstur enn de fleste andre vanlige paneringsmel.
En av Italias mest utbredte matvarer, med uendelige bruksområder. Laget på laktosefri pasteurisert kumelk.
Kremet blåmuggost laget på pasteurisert kumelk.
OSCAR® premium fiskefumet pasta er velegnet som base og smaksforsterker til fiskesupper og sauser og ypperlig til posjering, som hever smaken. Pasten har en smak av hvit fisk og kamskjell med noter av grønnsaker, hvitvin og sitron. OSCAR® har utviklet en serie med produkter med rene, autentiske og intense smaker til profesjonell matlaging, der du som kokk sparer mye tid.
OSCAR® premium kalvefondpasta er velegnet som base og smaksforsterker til brune sauser og gryteretter, til braisering og glasering av grønnsaker. Med mørk kalvefond pasta får du en intens kalvesmak fra kalvekjøttets demi glace, kalveekstrakt og oksefond konsentrat. Den kraftige kjøttsmaken suppleres med smak fra aromatiske grønnsaker. OSCAR® har utviklet en serie med produkter med rene, autentiske og intense smaker til profesjonell matlaging, der du som kokk sparer mye tid.
OSCAR® premium kyllingfond paste anvendes som smaksforsterker til stekt fjærkre. Bruk den som base og smaksforsterker til fyldige sauser, braisering, glasering av grønnsaker, og vinagrette. Kombinasjonen av fyldig kyllingsaus og den delikate smaken av stekt kjøtt og skinn, gir denne kyllingkraften karakter og styrke. OSCAR® har utviklet en serie med produkter med rene, autentiske og intense smaker til profesjonell matlaging, der du som kokk sparer mye tid.
Spansk mild spekepølse i terninger.
Italiensk extra virgin olivenolje 5 liter produsert av 100% italienske oliven. Extra virgin til bruk i matlaging. Brukes som base i dressinger og marinader til kjøtt og fisk, som dipp til ferskt brød eller tilsett noen dråper over ferdiglagede retter som pizza eller supper for å tilføre ekstra smak.
En extra virgin olivenolje produsert av en blanding av Middelhavsoliven. Passer ypperlig til bruk i matlaging. Den kan brukes som base i dressinger og marinader til kjøtt og fisk, som dipp til ferskt brød eller tilsett noen dråper over ferdiglagede retter som pizza eller supper for å tilføre ekstra smak.
Raffinert olivenolje fra olivenmasse til bruk for matlaging ved høye temperaturer.
Fransk tilbehør til ost basert på aprikos, karve og appelsinskall. Passer godt til alle hvitmuggoster.
Prosciutto crudo er en tradisjonell italiensk spekeskinke kjent for sin silkemyke tekstur og rike, balanserte smak. Laget gjennom en langsom modningsprosess hvor skinkene saltet og tørkes, får denne delikatessen en unik aroma og en mildt saltet smak. Prosciutto crudo serveres ofte i tynne skiver og brukes i alt fra antipasti til salater og pastaretter, der den tilfører en autentisk smak av Italia.
Et allsidig krydder med en syrlig og fruktig smak.
Ristende hasselnøttkjerner.
Gammel Erik Vellagret er en norsk håndverksost på pasteurisert kumelk fra Elvekanten Ysteri, kjent for sin rike og komplekse smak, lagret minimum 6 måneder. Gammel Erik Vellagret fremstår som en smakfull ost med god aroma, krystallisert, god balanse mellom sødme og syrlighet. Osten har de senere år mottatt anerkjennelser og vunnet flere ulike priser og utmerkelser i inn- og utland.
Gammel Erik Vellagret er en norsk håndverks-ost på pasteurisert kumelk fra Elvekanten Ysteri, kjent for sin rike og komplekse smak, lagret minimum 6 måneder. Gammel Erik Vellagret fremstår som en smakfull ost med god aroma, krystallisert, god balanse mellom sødme og syrlighet. Osten har de senere år mottatt anerkjennelser og vunnet flere ulike priser og utmerkelser i inn- og utland.
Norskprodusert rødkittost ystet på pasteurisert kumelk fra Himmelspannet. Storehorn har innslag av hvitmugg i skorpen og god smelteevne.