Til toppen

Grana Padano DOP 20 mnd ca 4 kg

Produktnummer: 907512
EPD-nummer: 5653001
Antall i kartong: 4
Lagerbeholdning:
Produsent: Colla

inkl. mva.

383,02 pr kg
Vare med variabel vekt Kjølevare

Tradisjonsrik fastost, uunnværlig i det italienske kjøkken. Vellagret for en fyldigere smak

Fasthet Fasthet
Skarphet Skarphet
Fyldighet Fyldighet
Cow
Grana Padano er en velkjent italiensk fastost som blir produsert av upasteurisert kumelk. Osten har de samme egenskaper som Parmesan (ost laget i Parme-dalen), men denne er produsert i nabodistriktene og hører inn under typebetegnelsen parmesan. Denne osten er modnet ved 15–20 °C i ca. 20 måneder, noe som gir den en litt kraftigere smak. I løpet av denne perioden blir den stadig snudd, saltet og vasket med saltvann. Det er alt dette manuelle arbeidet som gjør at osten blir relativt dyr. Det innbrente seglet (D.O.P), garanterer at osten har blitt kontrollert og holder topp kvalitet.
Smak
Grana Padano er store sylindriske oster som veier fra 18–38 kg. Aromaen er krydret, aldri skarp og konsistensen er finkornet og med noen få små hull. Osten blir mer kornet (ostekrystaller) og saltere jo eldre den blir. Osten har en meget lang holdbarhet dersom man oppbevarer den riktig.
Bruksområder
Osten er utmerket til gratinering, som dryss over pastaretter, supper, sauser, nudel og risretter. Denne type ost er uunnværlig i det italienske kjøkken der den nærmest er å regne som et krydder. Den finkornete konsistensen gjør den velegnet til panering av både kylling og svinekjøtt. I tillegg egner den seg godt å kutte i terninger til salat
Spesifikasjoner
Tilleggsinfo Framstilt av upasteurisert melk.
Gtin D-pak 98010883002010
Gtin F-pak 2369218000003
EPD nummer 5653001
Opprinnelsesland Italia
Opphavssted Italia
Varemerke Colla
Drenet vekt (Kg) N/A
Etikett DOP
Ingredienser Upasteurisert kumelk, salt, animalsk løpe, enzym: lysozym E1105 (egg).
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 4 °C.
Max.temp 8 °C.

Datablad

Produktark Last ned
Salgsark Last ned
Næringsinnhold per 100 g.
Energi (KJ) 1612
Energi (KCal) 388
Fett (g) 28.4
Hvorav mettede fettsyrer (g) 17.7
Karbohydrater (g) 0
Hvorav sukkerarter (g) 0
Kostfiber (g) 0
Protein (g) 33
Salt (g) 1.6
oluf.allergens.glut
Fri for
gluten
oluf.allergens.shellfish
Fri for
skalldyr
oluf.allergens.eggs
Inneholder
egg
oluf.allergens.fish
Fri for
fisk
oluf.allergens.nuts.peanut
Fri for
peanøtt
oluf.allergens.soy
Fri for
soya
oluf.allergens.milk
Inneholder
melk
oluf.allergens.nuts
Fri for
nøtter
oluf.allergens.celery
Fri for
selleri
oluf.allergens.mustard
Fri for
sennep
oluf.allergens.sesame
Fri for
sesam
oluf.allergens.sulphite
Fri for
sulfitt
oluf.allergens.lupines
Fri for
lupiner
oluf.allergens.molluscs
Fri for
bløtdyr
Allergener
Gluten Fri for
Bygg Fri for
Hvete Fri for
Havre Fri for
Khorasanhvete Fri for
Rug Fri for
Spelthvete Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Inneholder
Fisk Fri for
Peanøtt Fri for
Soya Fri for
Melk Inneholder
Nøtter Fri for
Mandler Fri for
Kasjunøtter Fri for
Paranøtter Fri for
Hasselnøtter Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Valnøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Lupiner Fri for
Bløtdyr Fri for
Merkeordning
Kosher Nei
Debio økologisk Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Halal Nei
Egnet for veganere Nei
Egnet for vegetarianere Nei
Hovedbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Kjølevare

Negrini salsiccia 250 g

Italiensk fersk kjøttpølse til steking eller grilling.
501630
Nyhet

Strianese tomater San Marzano DOP 3 kg

Plommetomaten San Marzano dyrkes mellom Napoli og Salerno og er DOP merket. Tomatene er faste, har en fyldig og rik smak med lite syre. Elsket av kjøkkensjefer over hele verden og går for å være den aller beste tomaten å bruke i pasta- og pizzasausen.
192215

Caputo hvetemel tipo-00 Saccorosso 25 kg

Caputo saccorosso er ideell til pizza, focaccia, ciabatta, eller til annet bakverk som skal ha en luftig og lett konsistens. Melet er en egenutviklet blanding fra den beste hveten på verdensmarkedet. Det er malt spesielt for å tåle stekning ved temperaturer over 370 °C. Melet kan brukes i steinovn, gassovn eller stekeovn. Protein 13,5% W:300-320
130159

Molini Integrale Per Pizza 10 kg

Italiensk fullkorns pizzamel. Protein: 12 %, W: 240 (+/- 20)
130171