Skip to main content
Til toppen
4 fordeler med å handle matvarene på nett

4 fordeler med å handle matvarene på nett

Å handle matvarer på nett er i vinden som aldri før, og det med god grunn. Fordelene er mange – bare se her!

Verden er i stadig forandring og vi møter hele tiden nye utfordringer som krever at vi tenker annerledes og finner nye løsninger. Det trenger ikke være negativt – tvert imot. Å handle mat på nett er en av løsningene som har opplevd en sterk vekst i løpet av de siste årene grunnet dens mange fordeler.

Globale og lokale utfordringer

I 2020 ble “koronavirus” et nytt globalt begrep, og hele verden ble mer eller mindre snudd på hodet som følge av en langvarig pandemi. Karantene, isolasjon, stengte landegrenser og strenge smitteverntiltak har gjort at ting vi så på som en selvfølge tidligere ikke lenger er like lett. For enkelte personer som ikke kan risikere å omgås andre mennesker fordi de er i en risikogruppe, er det til og med umulig – som for eksempel å dra på butikken og handle mat.

Matbutikker på nett eksisterte allerede før pandemien brøt ut, men løsningen viste seg å være mer genial enn vi kunne forestille oss. Stadig flere benyttet seg av den moderne måten å handle mat på, og vi ser i dag at svært mange har fortsatt med det – selv etter at samfunnet ble åpnet opp igjen.

En annen global utfordring er miljøet, og Oluf er en stolt miljøfyrtårnbedrift som frakter alle varer med miljøvennlig emballasje, isolasjon og kjøleelementer. Eskene er klimanøytrale og FSC-merket.

 

Her er noen av fordelene ved å ta mathandelen på nett:

1. Spar tid og krefter ved å bestille mat på nett

Det er mye vi skal rekke i løpet av en vanlig hverdag. Jobb, henting av barn, handle mat, lage middag, gjøre husarbeid – kanskje trene? Samme hvor mye vi noen ganger skulle ønske det, har døgnet fortsatt bare 24 timer. Da er det godt med løsninger som medfører at du kan få ting gjort uten å fysisk være tilstede.

Du sparer tid ved å handle mat på nett ved at du slipper å finne parkeringsplass, stå i kø i kassa, eller lete unødvendig lenge gjennom hylle etter hylle i søken etter en bestemt vare. I netthandelen er det bare å klikke seg gjennom kategoriene når du får tid i løpet av dagen, og bruke søkefeltet om du leter etter en vare. Vips – på noen hundredeler har du alt foran deg.

Trenger du litt middagsinspirasjon? Vi har oppskrifter som passer til de fleste humør og råvarer.

2. Få bedre oversikt og kontroll

Å bestille matvarer gjennom internett er mer oversiktlig enn å traske rundt i nærbutikken, spesielt når det kommer til sluttsummen på handlevognen. Det er fort gjort å legge varer i vognen uten en anelse om hva det egentlig koster, men i en nettbutikk ser du beløpet tydelig hele veien. I tillegg unngår du unødvendige spontankjøp dersom du er stresset eller sulten – noe som gagner både lommeboka og gjerne helsen også. Det er fort gjort å velge mindre sunne alternativer når blodsukkeret er på vei ned.

3. Tilgang til et mer eksklusivt sortiment

I nettbutikken til Oluf finner du matvarer som normalt sett kun er tilgjengelig for storhusholdningsmarkedet. Eksklusive råvarer i større forpakninger er ikke så enkelt å få tak i med mindre man jobber i restaurant - eller hotellbransjen, men er både mer økonomisk, av bedre kvalitet, og veldig spennende.

4. Kvaliteten på nett er minst like god som i fysisk butikk

Det er ingen grunn til å bekymre deg over kvaliteten på råvarene du bestiller på nett. Uansett hvor i landet du befinner deg, er kvaliteten like god selv om den sendes med posten. Selv ikke ost og annen kjølevare vil lide under denne fraktmetoden. De aller fleste kjølevarene våre vil tåle nok svingninger i temperatur til at det ikke utgjør noen fare, så Oluf garanterer mattrygghet for bestillingen din fra lager til dør.

Det er altså flere gode grunner til å bestille matvarer på nett fremfor å ta turen i butikken. Oluf Lorentzen AS leverer både til privat- og bedriftsmarkedet, og ser frem til å høre fra deg om det er noe vi kan hjelpe deg med.

Lenker
Min side