Til toppen

Risotto og ris

En deilig, kremet risotto er aldri feil. Prøv våre populære, klassiske risottoris av typen carnaroli og arborio fra våre nøye utvalgte, italienske produsenter Riso Gallo og Cordero. Om du heller vil imponere med spansk aften har vi bombaris fra Valencia til paella. Tilsett ingredienser som fisk, scampi, blåskjell, kylling, grønnsaker, krydder og safran, og skap et uforglemmelig måltid!

Vi har også "Queen of rice" jasminris og svart ris til asiatiske retter fra kvalitetsprodusenten Blue Elephant.

Sorter

Riso Gallo Arborio risottoris 500 g

Risottoris brukes til å lage den italienske tradisjonelle risretten "Risotto". Tilsett kjøtt, fisk eller skalldyr og smakstilsett med ønskede urter, smør og parmesan. Arborio er det største kornet i rekken av risotto ris.
132289

Riso Gallo Arborio risottoris 1 kg

Risottoris brukes til å lage den italienske tradisjonelle risretten "Risotto". Tilsett kjøtt, fisk eller skalldyr og smakstilsett med ønskede urter, smør og parmesan. Arborio er det største kornet i rekken av risotto ris.
132295

Riso Gallo risottoris carnaroli 500 g

Carnaroli risotto ris blanding gir en ekstra kremet og fløyelsmyk konsistens. Risottoris er rundkornede ristyper som arborio, carnaroli og vialone nano. Risen er av en type som har høyt innhold av stivelse og trekker til seg væske på en annen måte enn vanlig ris. Den absorberer krydder og andre smaker fra ingredienser man bruker i risottoretten samtidig som risen beholder sin fasthet.
132293

Riso Gallo risottoris carnaroli 1 kg

Risottoris brukes til å lage den italienske tradisjonelle risretten "Risotto". Tilsett kjøtt, fisk eller skalldyr og smakstilsett med ønskede urter, smør og parmesan. Risottoris av type carnaroli blir ofte kalt kongen av risottoris fordi den gir ekstra kremet konsistens og tåler høyere temperatur ved tilberedning.
132296

Riso Gallo risottoris m/sopp 175 g

Denne risretten er smakstilsatt med fersk tørket sopp og skal kun tilsettes vann, kjøtt, fisk, skalldyr og grønnsaker etter eget ønske. Retten toppes med litt parmesan.
132284

Riso Gallo risottoris m/safran 175 g

Denne retten er ferdig krydret med safran og skal kun tilsettes vann, kjøtt, fisk, skalldyr og grønnsaker etter eget ønske. Retten toppes med litt parmesan. Retten har den klassiske gule fargen fra det eksotiske krydderet safran.
132283

Cordero risotto m/steinsopp 200 g

Klassisk italiensk riottoris med tørket steinsopp.
130059

Cordero risotto m/asparges 200 g

Klassisk italiensk riottoris med tørket asparges.
130058

Cordero risotto m/trøffel 200 g

Klassisk italiensk riottoris med biter av trøffel.
130055

Cordero risotto m/middelhavssmak 200 g

Klassisk italiensk riottoris med middelhavskrydder.
130054

Blue Elephant ris svart 2x250g

Svart, ubehandlet fullkornsris.
830942

Blue Elephant jasmin ris 500 g

Fin langkornet ris med god lukt, også kalt ”Queen of rice”. En tradisjonell ris som vokser i Thailand.
830941