Skip to main content
Til toppen

Bedriftskunde frakt og betingelser

Forsendelse er fritt levert for ordre over kr 5000,- ekskl. mva i hele landet samt for leveringer over kr 2000,- ekskl. mva i Stor Oslo.

Stor-Oslo/Egen bil: Frakt kr. 400,-
Resten av landet: Frakt kr. 750,- gjelder postnummer opptil 8000. For postnummer over 8000 er fraktkostnaden 950,-.
Alle summer ekskl. mva.

Ønsker du å hente varer?
Bestilling registrert før kl. 10.00 kan hentes samme dag etter kl. 14 00.
Bestilling registrert før kl. 15.00 kan hentes neste virkedag etter kl. 10.00.

Viktig informasjon om stenging av Ring 1

Fra 1. juli 2024 stenger Statens vegvesen Ring 1 mellom Oslo Spektrum i øst og Pilestredet/St. Olavsgate i øst for all biltrafikk i tre år. Hammersborgtunnelen og Vaterlandstunnelen skal bygges om og senkes i terrenget som følge av sikkerhetskrav til et nytt regjeringskvartal.

Dette vil kunne påvirke våre leveranser i Oslo hvor det til tider vil være utfordrende og levere innenfor de tidsrammene som dere normalt får varer. 
Vi vil gjøre alt for at dette ikke skal påvirke vår servicegrad og leveringer til våre kunder, men håper på forståelse for at det kan bli forsinkelser på leveringer i denne perioden. 
Vi kommer ikke til å endre noe på frekvens for bestilling/levering i første omgang da vi håper dette skal gå seg til.
Skulle det vise seg og bli vanskelig å opprettholde frekvensen på leveringer som i dag vil vi i god tid varsle ved eventuelle endringer.
Har du/dere spørsmål ta kontakt med oss på firmapost@oluf.no eller tlf.23142500.

Reklamasjon og angrerett

Eventuelle reklamasjoner skal meldes Oluf Lorentzen AS umiddelbart og maks innen 3 dager etter mottak av varer på firmapost@oluf.no. 

Dette gjelder all reklamasjon; feilplukk, holdbarhet, manko eller varer skadet under transport. All retur skal godkjennes av Oluf Lorentzen AS på forhånd. Kjøle- og skaffevarer tas ikke i retur. Ved salg i anbrekk beregnes ett tillegg på 50 øre per enhet.

Min side