Skip to main content
Til toppen
Panna cotta med rabarbramarmelade

To gjennomsiktige dessertskåler med panna cotta, toppet med rabarbra-marmelade og hakkede pistasjnøtter.

Panna cotta med rabarbramarmelade

4 porsjoner

  • 2 gelatinplater
  • 1 vaniljestang
  • 175 g lettrømme
  • 150 g Mascarpone
  • 2 dl fløte
  • 1 dl sukker
  • 4 lime, saften
  • 8 ss Heimstølen rabarbramarmelade
  • 60 g pistasjnøtter
  • sitronmelisse

Slik gjør du:

  1. Legg gelatinplater i kaldt vann.
  2. Visp sammen rømme og mascarpone til du har en klumpfri masse.
  3. Skrap ut frøene av vaniljestangen.
  4. Varm fløte, vaniljefrø og sukker til kokepunktet. Ta fløten av varmen.
  5. Press vannet ut av gelatinen og rør den inn i fløten til den er helt oppløst.
  6. Rør fløteblaningen sammen med rømme og mascarpone. Rør inn limesaft.
  7. Fordel pannacottaen i 4-6 dessertglass og sett dem i kjøleskapet.
  8. La pannacottaen stivne i kjøleskapet i minst 4-6 timer, helst over natten.


Tips: Pynt med hakkede pistasjnøtter og sitronmelisse rett før servering.

Visning
Heimstølen rabarbramarmelade 156 ml

Håndlaget marmelade av rabarbra.

Produktnummer: 430675
Lagerbeholdning:
429,49 pr l
Mascarpone 250 g

Berømt italiensk ferskost, perfekt til tiramisu og andre desserter.

Produktnummer: 905101
Lagerbeholdning:
288,00 pr kg
Vaniljestang tahiti 2 stk

Eksklusiv vanilje fra Tahiti.

Produktnummer: 513520
Lagerbeholdning:
41.833,33 pr kg
Lenker
Min side