Til toppen

Ovnsbakt laksehale med parmesan og grønnsaker


Ovnsbakt laksehale med parmesan og grønnsaker

Ovnsbakt laksehale i en ildfast form med aspargesbønner, fennikel og poteter, toppet med Parmigiano Reggiano.

Slik gjør du:

1. Ha aspargesbønnene, fennikel delt i båter og poteter delt i to i en ildfast form.

2. Legg laksestykket oppå grønnsakene.

3. Bland sammen soyasaus, hoi sin, sesamfrø, limesaft og sweet chili saus. Ha sausen over fisken og grønnsakene.

4. Stek formen i ovnen på 180 grader til fisken er gjennomstekt og grønnsakene er møre. Dette tar 15-20 minutter.

5. Ta fisken ut av ovnen. Ha alt på et serveringsfat, strø over Parmigiano Reggiano og server.

4 porsjoner

porsjoner
1 ok aspargesbønner
2 fennikel
700 g laksefilet (du kan også bruke lakseskiver eller en halv laks, gjerne halestykket)
2 ss limesaft
salt og pepper

Legg oppskrift i handlevogn