Skip to main content
Til toppen
Kyllingspyd med grønn chili

Nærbilde av to kyllingspyd med grønn chili og urter.

Kyllingspyd med grønn chili

4 porsjoner

Kyllingmiks
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1/2 rødløk
  • 1 ss spisskummen
  • 1 ss El Yucateco hot saus Habanero grønn
  • 2 ss koriander eller persille, finhakket
  • 1 ts salt
  • litt grovkvernet pepper
  • grillpinner/satèsticks til grilling
Marinade
  • 3 ss El Yucateco hot saus Habanero grønn
  • 1 ss usaltet smør
  • 1 ss honning

Slik gjør du:

  1. Dynk spydene i vann så de ikke tar fyr under grillingen.
  2. Ha kyllingkjøttdeigen og resten av igrediensene i en stor bolle. Bland godt.
  3. Vet hendene og ta ca 0,5 dl kyllingmiks og form den til en pølse. Legg grillspydet midt på pølsa og form kyllingdeigen rundt pinnen. Legg alle spydene i fryseren i 20 minutter så de blir litt fastere.
  4. I mellomtiden kan du lage marinaden. Bland ingrediensene godt og sett til side.
  5. Forvarm grillen og stek spydene i fem minutter på første side, snu og pensle på marinade og la dem steke i fem minutter til. Snu dem igjen og pensle litt marinade på den andre siden. Fortsett å snu og pensle i tre minutter til.
  6. Dryss over litt urter og nyt!
Visning
# El Yucateco hot saus Habanero grønn 120 ml

Mexicansk sterk chilisaus med habanero chilipepper.

Produktnummer: 192307
Lagerbeholdning:
441,67 pr l
Satèsticks bambus 20cm 100stk

Trepinner av bambus, lengde 20 cm. Perfekte til saté og grillspyd. Legg de i lunket vann i 30 minutter før bruk hvis du skal grille over åpen flamme.

Produktnummer: 820677
Lagerbeholdning:
Lenker
Min side