Til toppen

Hummus med oliven og pinjekjerner

 

Hummus er laget av kikerter og er det perfekte tilbehøret til tapas, kylling, fisk, salater eller rett og slett når du har lyst på noe godt å dyppe brødet i. Her servert med nydelige Iliada Kalamata oliven, ristede pinjekjerner og crustini.


Hummus med oliven og pinjekjerner

EN tallerken med hummus, oliven og pinjekjerner dandert på en trefjøl med olivenolje og crustini.

Slik gjør du:

1. Ha alle ingrediensene i en foodprossesor utenom olivenolje. Kjør på høy hastighet til en jevn røre, spe med olivenolje. Smak til med salt, pepper og evt. litt mer sitronsaft.

2. Rist pinjekjerner.

3. Legg hummus på en litt vid og dyp tallerken, med oliven og pinjekjerner. Drypp over litt olivenolje. Server med Crustini eller annet godt brød.

Tips:

Nanbrød smaker også ekstra godt til som «dippbrød».

4 porsjoner

porsjoner
2 ss presset sitron
2 fedd hvitløk
1 ts salt
litt kvernet sort pepper
Tilbehør
60 g pinjekjerner

Legg oppskrift i handlevogn