Skip to main content
Til toppen
Bruschetta med balsamicostekt sopp

Bruchetta toppet med brie og balsamicostekt sop dandert på en stenplate.

Bruschetta med balsamicostekt sopp

Bruschetta er en klassisk, italiensk antipasti som kan serveres på mange ulike måter. Vi har lagt vår elsk på denne varianten med brie og balsamicostekt sopp. Prøv den som forrett eller som en del av en bruschettabar!

8 stk

  • 8 baguettskiver
  • 2 hvitløksfedd
  • 250 g Brie de Paris
  • 200 g sopp, for eksempel østersopp, aroma, kantarell
  • 2 ss Iliada kalamata olivenolje
  • 1 ss smør
  • 0,5 dl Fedrezoni balsamico oro bianco
  • 2 ss hakkede urter, for eksempel timian eller rosmarin
  • salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Rist eller grill baguettskivene og gni dem godt med hvitløkfedd.
  2. Del sopp i biter og stek i en panne med olje til gylne.
  3. Vend inn smør og balsamicoeddik og krydre med urter, salt og pepper.
  4. Fres på høy varme til all væsken nesten har fordampet.
  5. Topp baguettskivene med brie i skiver og balsamicostekt sopp. Pynt gjerne med friske urter.
Visning
Brie de Paris 250 g

En av Norges mest solgte Brier, perfekt på ostebord eller til desserter.

Produktnummer: 903208
Lagerbeholdning:
276,00 pr kg
Federzoni balsamico oro bianco 250 ml

Delikat, velbalansert balsamico fra Modena, av produsentens "hvitt gull-kvalitet".

Produktnummer: 410379
Lagerbeholdning:
428,00 pr l
Iliada Kalamata olivenolje ex virgin PDO 500 ml

Extra virgin oliven olje presset fra Koroneiki oliven. En fruktig olje, med en mild oliven smak

Produktnummer: 420183
Lagerbeholdning:
348,00 pr l
Lenker
Min side