Skip to main content
Til toppen

Ferdig pizzabunn – enkelt og godt

Når du ønsker hjemmelaget pizza på kort tid, er våre ferdiglagde italienske pizzabunner et supert valg. De er bakt med ekte surdeig og stekt i steinovn i Italia, noe som gir en ekstra luftig, sprø og smakfull bunn. Her får du tips til hvordan du lykkes med perfekt pizza!


Saus og topping til ferdig pizzabunn

Start med å ta pizzabunnene ut av pakken og legg på ønsket topping rett før steking. Beregn cirka 50–100 gram pizzasaus per bunn. Ønsker du variasjon, kan du bytte ut tomatsausen med en hvit pizzasaus eller mascarpone.

Etter sausen, fordel 80–100 gram mozzarella over pizzaen. Vi anbefaler å bruke en tørr mozzarella, som for eksempel Fiordilatte eller mozzarella cubetti. Deretter kan du legge på dine favoritter av kjøtt, grønnsaker eller annet tilbehør. Et lite dryss parmesan over den nystekte pizzaen gir ekstra god smak.

Vil du ha flere idéer? Ta en titt på vår guide til pizzatopping!


Slik sterker du ferdig pizzabunn i ovn

  • Forvarm ovnen til minimum 250 grader, gjerne varmluft.
  • Sett gjerne inn et stekebrett i metall eller en pizzastein mens ovnen varmes opp. Bruker du pizzastein, må den være helt gjennomvarm.
  • Stek pizzaen i 4–6 minutter, til osten er smeltet og bunnen har fått en fin gyllen farge.

Slik sterker du ferdig pizzabunn på grill

  • Varm opp grillen med lokket på.
  • Bruk pizzastein eller pizzastål som varmes godt opp på grillen.
  • Stek pizzaen i 4–6 minutter under lokk, til osten smelter og bunnen får en fin stekeskorpe.

Slik sterker du ferdig pizzabunn i pizzaovn

  • Varm opp pizzaovnen.
  • Stek pizzaen i 30 sekunder til 3 minutter. Snu eventuelt pizzaen underveis om den steker ujevnt.

Klar for å lage pizza på 1-2-3? Kjøp ferdig pizzabunn her!

Våre ferdige pizzabunner er bakt med surdeig og stekt i steinovn i Italia – for en autentisk smak du virkelig kjenner forskjellen på!

Lenker
Min side