Skip to main content
Til toppen

Culinar

Russiske erter har lang tradisjon i norsk og internasjonal matlaging, og er ansett for å være det mest eksklusive tilbehør til alle typer viltretter. Russiske erter er en del av norsk matkulturhistorie og er blant annet beskrevet i Stor Kokebok av Henriette Schønberg Erken tidlig på 1900- tallet. Produksjon av russiske erter har foregått med en helt spesiell prosess slik at den fremkaller de helt spesielle og karakteristiske aromastoffene som kjennetegner russiske erter. Disse ertene er produsert i Sannidal ved Kragerø.

Visning
Culinar erter russiske 100 g

Tradisjonsrikt tilbehør til fisk og vilt.

Produktnummer: 220110
Lagerbeholdning:
1.140,00 pr kg
Culinar erter russiske ferdig kokt 220 g

Tradisjonsrikt tilbehør til vilt.

Produktnummer: 220109
Lagerbeholdning:
850,00 pr kg
Lenker
Min side