Til toppen

Salami alerce m/urter ca 1,7 kg

Urtekrydret spansk salami.

Spansk spekepølse produsert av 100 % svin. Blanding av forskjellige biter og flesk fra samme gris. Noe mer fett i strukturen. Dekorert med urter som er med på å prege smaken. Lagret i 3 mnd. før eksport. Naturlig tarm. Den tradisjonelle prosessen for utarbeidelse begynner med knusing av magert svinekjøtt og fett sammen med resten av krydderiene for å oppnå en fin blanding.
Allergener
Soya Melk
Smak
Mild og god smak. Pølsen har en noe søtlig smak som stammer fra rød paprika. Dette er også med på å skape den nydelige aromaen.
Bruksområder
Serveres til tapas, salater, omelett, cocktailsnacks og andre småretter - helt nydelig.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Kan oppbevares opp til 18 grader i kortere perioder.
Tilleggsinfo Til 100g ferdigvare er anvendt: svinekjøtt 114g.
Energi (KJ) 2044.000 KJ
Energi (KCal) 489.000
Fett 45.000 g
Mettet fett 20.000
Karbohydrater 5.000 g
Sukkerarter 1.000
Protein 16.000 g
Kostfiber 0.000
Salt 3.000
Gtin D-pak 97026591101625
Opphavssted Spania
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Serveres til tapas, salater, omelett, cocktailsnacks og andre småretter - helt nydelig.
Smak Mild og god smak. Pølsen har en noe søtlig smak som stammer fra rød paprika. Dette er også med på å skape den nydelige aromaen.
Antall F-pak i D-pak 1
Standard pakningsenhet 1700 Gram
EPD nummer 2223931
Ingredienser Kjøtt, fett og svor av svin, urter 2%, laktose, salt, soyaprotein, melkeprotein, krydder, sukker, dekstrose, aroma, røykaroma, antioksidant: E301, syrekultur, fargestoff: E120, konserveringsmiddel: E252, E250, overflatebehandling: kaliumsorbat E202.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Ja
Melk Ja
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 2 °C.
Max.temp 7