(Utgått) Oliven m/sten m/hvitløk mix 450 g
En blanding av middelhavsoliven lagt i en marinade.
Vilkår for oppbevaring og bruk | Holdbarhet etter åpning: 7 dager i kjøleskap. |
Tilleggsinfo | Pakket i en beskyttende atmosfære. |
Gtin D-pak | 17392555007246 |
Gtin F-pak | 7392555007249 |
EPD nummer | 5926316 |
Opprinnelsesland | Sverige |
Varemerke | Ridderheims |
Drenet vekt (Kg) | N/A |
Ingredienser | Oliven med og uten sten 53%, rapsolje, pimentopaste (vann, paprika, fortykningsmiddel: natriumalginat E401, guarkjernemel E412, smaksforsterker: kalsiumklorid E509, salt, surhetsregulerende middel: sitronsyre E330, konserveringsmiddel: kaliumsorbat E202), olivenolje, sjalottløk, hvitløk, urtekrydder (persille, koriander, oregano, gressløk, basilikum, estragon, salvie, timian), salt, hvit pepper, løk, antioksidant: aksorbinsyre E300, konserveringsmiddel: sorbinsyre E200, natriumbenzoat E211, fargestoff: jernglukonat E579. |
Oppbevaring | Oppbevares kjølig |
Min.temp | 2 °C. |
Max.temp | 8 °C. |
Antall i kartong | 3 |
Næringsinnhold per 100 g. | |
---|---|
Energi (KJ) | 1870 |
Energi (KCal) | 455 |
Fett (g) | 49 |
Hvorav mettede fettsyrer (g) | 4.4 |
Karbohydrater (g) | 1 |
Hvorav sukkerarter (g) | 0.4 |
Kostfiber (g) | 0 |
Protein (g) | 1.3 |
Salt (g) | 2.6 |
Allergener | |
---|---|
Gluten | Fri for |
Bygg | Fri for |
Hvete | Fri for |
Havre | Fri for |
Khorasanhvete | Fri for |
Rug | Fri for |
Spelthvete | Fri for |
Skalldyr | Fri for |
Egg | Fri for |
Fisk | Fri for |
Peanøtt | Fri for |
Soya | Fri for |
Melk | Fri for |
Nøtter | Fri for |
Mandler | Fri for |
Kasjunøtter | Fri for |
Paranøtter | Fri for |
Hasselnøtter | Fri for |
Macademianøtter | Fri for |
Pekannøtter | Fri for |
Pistasienøtter | Fri for |
Valnøtter | Fri for |
Selleri | Fri for |
Sennep | Fri for |
Sesam | Fri for |
Sulfitt | Fri for |
Lupiner | Fri for |
Bløtdyr | Fri for |
Merkeordning | |
---|---|
Kosher | Nei |
Debio økologisk | Nei |
EU økologisk | Nei |
Fairtrade | Nei |
Halal | Nei |
Vegansk | Ja |
Vegetarisk | Ja |
![]() |
Hovedbilde
|
Last ned |