Til toppen

Pecorino peperoncino ca 1,5 kg

Produktnummer: 907211
Lagerbeholdning:

Italiensk, velkjent fåremelksost, tilsatt små røde chilipepper.

Pecorino Peperoncino er en pasteurisert fåremelksost fra Toscana området, Nordvest i Italia. Pecorinoost er en av Italias stoltheter, navnet kommer av ordet pecora som betyr sau og alle disse ostene er laget av ren fåremelk. Denne ostetypen er en av de eldste Italienske ostene og har sin historie helt tilbake til romertiden hvor den var en del av matrasjonene til romerske legionærer. Pecorinoens evne til å kunne lagres over tid, samt smaken og bruksområdene har gjort denne til en høyt skattet ost. Den blir produsert over hele landet, og de forskjellige områdenes variasjon på saueraser, ostenes størrelse, smakstilsetninger, lagringsklima og modningstid gjør at dette er en mangfoldig ostetype. Det vil derfor være store forskjeller på konsistens og smak, noe som gir forskjellige bruksområder. Pecorino Peperoncino er tilsatt små røde chilipepper, og er lagret i minimum tre måneder.
Allergener
Melk
Smak
Pecorino Peperoncino har en fast og tett ostemasse som er gulhvit i fargen med røde biter av chilipepper. Den har en søtlig smak av fåremelk kombinert med rød pepper som biter deg på tungen. Osteskorpen er hard og glatt.
Bruksområder
Denne osten er velegnet i pastaretter, salater, sandwicher eller pizza. Dette er en ost for de som er glad i sterk mat og den vil også fungere som et krydder om du vil gi retten en ekstra piff.
Spesifikasjoner
Tilleggsinfo Skorpen skal ikke spises.
Energi (KJ) 1601.000 KJ
Energi (KCal) 386.000
Fett 30.500 g
Mettet fett 18.170
Karbohydrater 4.600 g
Sukkerarter 0.150
Protein 23.200 g
Kostfiber 0.000
Salt 1.500
Gtin D-pak 97026599072118
Opphavssted Italia
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Denne osten er velegnet i pastaretter, salater, sandwicher eller pizza. Dette er en ost for de som er glad i sterk mat og den vil også fungere som et krydder om du vil gi retten en ekstra piff.
Smak Pecorino Peperoncino har en fast og tett ostemasse som er gulhvit i fargen med røde biter av chilipepper. Den har en søtlig smak av fåremelk kombinert med rød pepper som biter deg på tungen. Osteskorpen er hard og glatt.
Antall F-pak i D-pak 1
Standard pakningsenhet 1500 Gram
EPD nummer 2341378
Ingredienser Pasteurisert fåremelk, salt, animalsk løpe, syrekultur, chili (min. 0,1%).
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Ja
Geit Nei
Bøffel Nei
Fast 4
Skarp 4
Fyldig 4
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Ja
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 2 °C.
Max.temp 8
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned