Til toppen

LS Fiordilatte a taglio Napoli 1,5 kg

Produktnummer: 907246
EPD-nummer: 5631718
Antall i kartong: 4
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

184,00 pr kg

Fiordilatte er en tørrere type mozzarella. Den er laget på pasteurisert kumelk, og kuttet på ekte Napoli-vis. Passer ypperlig på pizza.

Vegetarian
Cow
Latteria Sorrentinas historie startet i 1880. Familien Amodio åpnet meieriet og startet produksjonen av fiordilatte, som de selv omtaler som tidenes mest populære meieriprodukt. Latteria Sorrentinas Fior di Latte er et resultat av fem generasjoners melkeproduksjon. Oppskriften er den samme som den alltid har vært. Fabrikkene er lokalisert i Vesuvius Nasjonalpark i Campania i Sør-Italia. For å kunne skjære osten på ekte, tradisjonelt Napoli-vis har Latteria Sorrentina utviklet en kniv i samarbeid med en av verdens mest berømte pizzakokker Gino Sorbillo. Denne brukes når de produserer Fiordilatte a taglio Napoli.
Smak
Fiordilatte har en tørrere konsistens enn tradisjonell mozzarella. Fiordilatte passer ypperlig til pizzatopping fordi den holder bedre på melken, og er mer elastisk, enn mozzarella.
Bruksområder
Napoli-varianten er basert på måten de skjærer fiordilatte på i Napoli. Den er bredere og lengre enn tradisjonell mozzarella. Når den smelter på en pizza margerita vil pizzaen ligne på det italienske flagget, med sine røde, grønne og hvite farger.
Spesifikasjoner
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Max.temp 4 °C.
Gtin F-pak 8052080430804
Gtin D-pak 18052080430801
Drenet vekt (Kg) N/A
Opprinnelsesland Italia
Opphavssted Italia
EPD nummer 5631718
Varemerke Latteria Sorrentina
Ingredienser Pasteurisert kumelk (EU), salt, mikrobiell løpe, syrekultur.
Min.temp 2 °C.

Datablad

Produktark Last ned
Salgsark Last ned
Næringsinnhold
Protein (g) 24.1
Fett (g) 20.8
Hvorav sukkerarter (g) 0.9
Energi (KJ) 1200
Energi (KCal) 287
Salt (g) 1.2
Karbohydrater (g) 0.9
Hvorav mettede fettsyrer (g) 13
Kostfiber (g) 0
oluf.allergens.shellfish
Fri for
skalldyr
oluf.allergens.nuts
Fri for
nøtter
oluf.allergens.eggs
Fri for
egg
oluf.allergens.soy
Fri for
soya
oluf.allergens.molluscs
Fri for
bløtdyr
oluf.allergens.milk
Inneholder
melk
oluf.allergens.celery
Fri for
selleri
oluf.allergens.sulphite
Fri for
sulfitt
oluf.allergens.sesame
Fri for
sesam
oluf.allergens.lupines
Fri for
lupiner
oluf.allergens.glut
Fri for
gluten
oluf.allergens.fish
Fri for
fisk
oluf.allergens.mustard
Fri for
sennep
oluf.allergens.nuts.peanut
Fri for
peanøtt
Allergener
Skalldyr Fri for
Nøtter Fri for
Havre Fri for
Egg Fri for
Khorasanhvete Fri for
Soya Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Bløtdyr Fri for
Hvete Fri for
Kasjunøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Melk Inneholder
Paranøtter Fri for
Mandler Fri for
Selleri Fri for
Sulfitt Fri for
Sesam Fri for
Lupiner Fri for
Rug Fri for
Hasselnøtter Fri for
Gluten Fri for
Fisk Fri for
Sennep Fri for
Bygg Fri for
Peanøtt Fri for
Spelthvete Fri for
Valnøtter Fri for
Merkeordning
Kosher Nei
Egnet for veganere Nei
Egnet for vegetarianere Ja
Halal Ja
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Debio økologisk Nei
Hovedbilde
Last ned

Strianese tomater San Marzano DOP 400 g

San Marzano DOP dyrkes i Campagna-regionen i Italia. Tomatene er faste, har en fyldig og rik smak med lite syre. Perfekt til napolitansk pizzasaus.
192206

Caputo hvetemel Cuoco 5 kg

Dette melet har et protein innhold ca 13,5% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
130182
35,10 pr kg

Caputo durum hvetemel semola 1 kg

Durumhvete semolato er mest brukt til å lage hjemmelaget fersk pasta. Protein 12,5% W:250 Egner seg også godt til brødbakst og kaker. Gir en fin gylden farge på den hjemmelagede pastaen.
130157

Caputo hvetemel Manitoba oro 5 kg

Ekstra finmalt mel med protein innhold 14,5% W:360-380.
130181