Til toppen

Lakseterrin ca 840 g

Produktnummer: 980015
Lagerbeholdning:

Delikat og mild terrin med fin og smidig konsistens. Et dekorativt innslag til koldtbordet.

Guyaders er kjent i Frankrike for sin kvalitet innen sjømatprodukter. Alle deres produkter lages etter følgende prinsipper: gastronomisk nytelse, autentiske, naturlige smaker og brukervennlighet. De inneholder ingen kunstige fargestoffer eller smaksforsterkere. Denne terrinen er laget på dypvannsfisken John Dory og laks som gir en flott harmoni.
Allergener
Skalldyr Egg, Selleri Fisk Melk
Kan inneholde spor av
Nøtter Lupiner, Gluten
Smak
Konsistensen er fin og smidig. I bunnen er farsen farget grønn, i midten ligger det en saftig bit med ren laksefilet. Over denne ligger det et lag med delikat hvit farse med biter av hvit fisk, før terrinen er lekkert dekorert og toppet med aspik. Smaken er delikat og mild.
Bruksområder
Guyaders lakseterrin er svært dekorativ og vil gjøre seg utmerket på et koldtbord, eller en lunsjtallerken. Server den gjerne som en forrett eller hovedrett, sammen med salat, en god dressing og brød. Terrinen bør tempereres før servering.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Oppbevares i kjøleskap etter åpning, og bør spises innen 3 dager.
Energi (KJ) 728.000 KJ
Energi (KCal) 175.000
Fett 12.900 g
Mettet fett 1.800
Karbohydrater 3.200 g
Sukkerarter 0.800
Protein 11.100 g
Kostfiber 0.000
Salt 1.400
Gtin D-pak 97026599800155
Opphavssted Frankrike
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Guyaders lakseterrin er svært dekorativ og vil gjøre seg utmerket på et koldtbord, eller en lunsjtallerken. Server den gjerne som en forrett eller hovedrett, sammen med salat, en god dressing og brød. Terrinen bør tempereres før servering.
Smak Konsistensen er fin og smidig. I bunnen er farsen farget grønn, i midten ligger det en saftig bit med ren laksefilet. Over denne ligger det et lag med delikat hvit farse med biter av hvit fisk, før terrinen er lekkert dekorert og toppet med aspik. Smaken er delikat og mild.
Antall F-pak i D-pak 1
Standard pakningsenhet 840 Gram
EPD nummer 2302040
Ingredienser Vann, fiskekjøtt, laks 19%, St.Petersfisk 11,5%, rapsolje, surimi (fiskekjøtt, sukker, stabilisator: sorbitol E420, eggehvite), creme fraiche, eggehvite, spinat, tapioka, potetstivelse, salt, melkeprotein, fortykningsmiddel: karragenan E407, johannesbrødkjernemel E410, glukosesirup, aroma (selleri, skalldyr), grønnsaker (gulrot, erter, grønne bønner), engsyre, sjalottløk, dekstrose, bambusfiber, hvitløk.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Kan inneholde spor av
Skalldyr Ja
Egg Ja
Fisk Ja
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Ja
Nøtter Kan inneholde spor av
Selleri Ja
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Kan inneholde spor av
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 0 °C.
Max.temp 4
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned