Skip to main content
Til toppen
Kalkunbryst i Prosciutto de Parma

Stekt kalkunbryst surret inn i Prosciutto de Parma, dandert på en seng av rosenkål.

Kalkunbryst i Prosciutto de Parma

4 porsjoner

  • 800 g kalkunbryst
  • 8 skiver Parmaskinke
  • 2 ss Iliada olivenolje
  • 4 ss smør
  • 400 g fersk rosenkål
  • 600 g mandelpoteter
  • salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Krydre kalkunbrystet med pepper og pakk det i skiver med Prosciutto di Parma. Pensle kalkunbrystet med olivenolje.
  2. Stek kalkunfileten i ovnen på 180 grader til kalkunen har en kjernetemperatur på 65 grader. La kalkunen hvile i 10 minutter før den skjæres i skiver.
  3. Del rosenkålen i to og kok dem i lettsaltet vann til de begynner å bli møre. Hell av vannet og brun dem i 1 ss smør i en stekepanne. Vend inn 3 ss smør før servering. 
  4. Kok mandelpotetene i lettsaltet vann til de er møre.
  5. Server gjerne med en deilig sjysaus og litt grov sennep, rognebærgelé eller rødkål.
Visning
Iliada olivenolje 500 ml

En mild olivenolje som egner seg spesielt godt til steking

Produktnummer: 420201
Lagerbeholdning:
330,00 pr l
Parmaskinke DOP 70 g

Parmaskinke er en av verdens fineste matvarer, og er Italias stolthet. Er lagret i 14 måneder, og har en mild, søtelig smak og hint av parmesan grunnet foringen av grisen med myse fra parmesan. Passet utmerket som topping på pizza. Legges på etter at pizzen er ferdig stekt.

Produktnummer: 501012
Lagerbeholdning:
1.185,71 pr kg
Lenker
Min side