Til toppen
Kalkunbryst i Prosciutto de Parma

Kalkunbryst i Prosciutto de Parma

4 porsjoner

  • 800 g kalkunbryst
  • 8 skiver Parmaskinke
  • 2 ss Iliada olivenolje
  • 4 ss smør
  • 400 g fersk rosenkål
  • 600 g mandelpoteter
  • salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Krydre kalkunbrystet med pepper og pakk det i skiver med Prosciutto di Parma. Pensle kalkunbrystet med olivenolje.
  2. Stek kalkunfileten i ovnen på 180 grader til kalkunen har en kjernetemperatur på 65 grader. La kalkunen hvile i 10 minutter før den skjæres i skiver.
  3. Del rosenkålene i to og kok dem i lettsaltet vann til de begynner å bli møre. Hell av vannet og brun dem i 1 ss smør i en stekepanne. Vend inn 3 ss smør før servering. 
  4. Kok mandelpotetene i lettsaltet vann til de er møre.
Sorter Navn (a > å)

Iliada olivenolje 500 ml

En mild olivenolje som egner seg spesielt godt til steking
420201
Kjølevare

Parmaskinke 70 g

Italias stolthet. Spekeskinke laget i Parma. Lagret i 14 måneder.
501012