Til toppen

Emmi fondue original 400 g

Produktnummer: 907631-Fpak
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

384,75 per kg

Original Sveitsisk fondue. Varm den opp i en gryte og dypp små brødbiter i den flytende ostemassen.

Emmi Fondue er en sveitsisk ostefondue som i hovedsak består av Gruyere, Emmentaler, hvitvin og kirsch, som er et kirsebærbasert brennevin.
Allergener
Melk
Smak
Emmi Fondue har en god smak av ost og krydder.
Bruksområder
Dette er en ostefondue som er enkel og tilbrede. Innholdet blandes etter oppskriften på pakken og kokes opp i en ildfast kasserolle, denne kan godt være smurt inn med hvitløk. Tilsett pepper og muskat etter smak. Fonduen settes deretter på varmeapparat på spisebordet der den under måltidet skal småkoke under stadig omrøring. Den tradisjonelle måten å spise ostefondue på er å dryppe brødterninger ned i fonduen. Bruk i tillegg f.eks. syltet hvitløk, champignon eller paprika. Ostefonduen kan også spises av barn da alkoholen fordamper under oppkokingen. Når det bare er litt igjen i kasserollen vil fonduen danne en delikat gyldenbrun skorpe, denne fjerner man lett med en gaffel. Skorpen deles slik at hver gjest får en bit, og tradisjonelt danner dette avslutningen på fondue-måltidet.
Spesifikasjoner
Energi (KJ) 1010.000 KJ
Energi (KCal) 244.000
Fett 16.000 g
Mettet fett 9.000
Karbohydrater 3.500 g
Sukkerarter 0.700
Protein 15.000 g
Kostfiber 0.000
Salt 1.300
Gtin D-pak 7610900185139
Gtin F-pak 7610061100019
Opphavssted Sveits
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Dette er en ostefondue som er enkel og tilbrede. Innholdet blandes etter oppskriften på pakken og kokes opp i en ildfast kasserolle, denne kan godt være smurt inn med hvitløk. Tilsett pepper og muskat etter smak. Fonduen settes deretter på varmeapparat på spisebordet der den under måltidet skal småkoke under stadig omrøring. Den tradisjonelle måten å spise ostefondue på er å dryppe brødterninger ned i fonduen. Bruk i tillegg f.eks. syltet hvitløk, champignon eller paprika. Ostefonduen kan også spises av barn da alkoholen fordamper under oppkokingen. Når det bare er litt igjen i kasserollen vil fonduen danne en delikat gyldenbrun skorpe, denne fjerner man lett med en gaffel. Skorpen deles slik at hver gjest får en bit, og tradisjonelt danner dette avslutningen på fondue-måltidet.
Smak Emmi Fondue har en god smak av ost og krydder.
Antall F-pak i D-pak 12
Standard pakningsenhet 400 Gram
EPD nummer 2250140
Ingredienser Pasteurisert sveitsisk ost 52%, hvitvin, vann, potetstivelse, kirsebærvin, salt, smeltesalt: natriumfosfat E339, krydder, stabilisator: johannesbrødkjernemel E410.
Sesong Nei
Ku Ja
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Fast 1
Skarp 3
Fyldig 2
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Ja
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 5 °C.
Max.temp 14
Hovedbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned