Til toppen

Bløtkokt egg med brie- og spekeskinketoast

Bløtkokt egg med brie- og spekeskinketoast

4 porsjoner

  • 4 egg
  • 8 skiver loff
  • 2 ts Fallot dijon sennep lys
  • 250 g Brie de Paris
  • 12 skiver parmaskinke
  • 2 ss smør

Slik gjør du:

1. Sett ovnen på 210 °C.

2. Kok egg til bløtkokte/smilende i fosskokende vann, ca. 6 minutter.

3. Smør loffskiver med sennep, del brie i biter og fordel utover fire av skivene.

4. Legg de andre skivene med sennep ned på toppen og smør begge sidene med smør.

5. Del skivene i to eller tre og surr spekeskinke rundt.

6. Legg over på et stekebrett med bakepapir og stek i ovnen til gylne og osten har smeltet.

7. Server til kokte egg.

Sorter etter: Navn (a > å)

Brie de Paris 250 g

En av Norges mest solgte Brier, perfekt på ostebord eller til desserter.
903208

Fallot dijon sennep lys 390 g

Fransk klassisk, lys dijon sennep
515207

Italiensk smør 100x10 g

Smør i små porsjonspakninger. 100 enheter à 10 gram pr kartong.
911100

Parmaskinke 70 g

Italias stolthet. Spekeskinke laget i Parma. Lagret i 14 måneder.
501012