Til toppen

LS Fiordilatte cubetti 250 g

Produktnummer: 907230
EPD-nummer: 6011613
Lagerbeholdning:
Produsent: Latteria Sorrentina

inkl. mva.

296,00 pr kg
Kjølevare

En fastere type mozzarella i terninger fra Sør-Italia, perfekt til pizza. Laget på pasteurisert kumelk. Til napolitansk pizza anbefaler vi 100 gram Fiordilatte cubetti.

Frakt- og leveringsalternativer
Fasthet Fasthet
Skarphet Skarphet
Fyldighet Fyldighet
Vegetarian
Cow
Latteria Sorrentinas historie startet i 1880. Familien Amodio åpnet meieriet og startet produksjonen av fiordilatte, som de selv omtaler som tidenes mest populære meieriprodukt. Latteria Sorrentinas Fior di Latte er et resultat av fem generasjoners melkeproduksjon. Oppskriften er den samme som den alltid har vært. Fabrikkene er lokalisert i Vesuvius Nasjonalpark i Campania, Sør-Italia. Fiordilatte cubetti er fersk mozzarella som blir kuttet i små terninger like før den pakkes.
Bruksområder
Fiordilatte cubetti passer ypperlig til pizza og andre varme retter.
Spesifikasjoner
Gtin D-pak 18052080434472
Gtin F-pak 8052080434475
EPD nummer 6011613
Opprinnelsesland Italia
Opphavssted Italia
Varemerke Latteria Sorrentina
Drenet vekt (Kg) N/A
Ingredienser Pasteurisert kumelk (EU), salt, mikrobiell løpe, syrekultur.
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 2 °C.
Max.temp 4 °C.
Antall i kartong 10

Datablad

Produktark Last ned
Salgsark Last ned
Næringsinnhold per 100 g.
Energi (KJ) 1200
Energi (KCal) 287
Fett (g) 20.8
Hvorav mettede fettsyrer (g) 13
Karbohydrater (g) 0.9
Hvorav sukkerarter (g) 0.9
Kostfiber (g) 0
Protein (g) 24.1
Salt (g) 1.2
oluf.allergens.glut
Fri for
gluten
oluf.allergens.shellfish
Fri for
skalldyr
oluf.allergens.eggs
Fri for
egg
oluf.allergens.fish
Fri for
fisk
oluf.allergens.nuts.peanut
Fri for
peanøtt
oluf.allergens.soy
Fri for
soya
oluf.allergens.milk
Inneholder
melk
oluf.allergens.nuts
Fri for
nøtter
oluf.allergens.celery
Fri for
selleri
oluf.allergens.mustard
Fri for
sennep
oluf.allergens.sesame
Fri for
sesam
oluf.allergens.sulphite
Fri for
sulfitt
oluf.allergens.lupines
Fri for
lupiner
oluf.allergens.molluscs
Fri for
bløtdyr
Allergener
Gluten Fri for
Bygg Fri for
Hvete Fri for
Havre Fri for
Khorasanhvete Fri for
Rug Fri for
Spelthvete Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtt Fri for
Soya Fri for
Melk Inneholder
Nøtter Fri for
Mandler Fri for
Kasjunøtter Fri for
Paranøtter Fri for
Hasselnøtter Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Valnøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Lupiner Fri for
Bløtdyr Fri for
Merkeordning
Kosher Nei
Debio økologisk Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Halal Nei
Egnet for veganere Nei
Egnet for vegetarianere Ja
Hovedbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned

Caputo pizzamel tipo-00 5 kg

Ekstra finmalt italiensk tipo 00 mel, perfekt til baking av pizzabunner. Proteininnhold 13%. W:280-300
130184

Chef Paul pizza & pasta magic herbal 85 g

Et krydder med tydelig smak av urter og parmesan.
514398
Kjølevare

Pizzabunn surdeig Prime ø30 cm 230 g x 3 stk

Fersk håndlaget pizzabunn laget av surdeig fra Italia.
935042

Strianese tomater San Marzano DOP 400 g

San Marzano DOP dyrkes i Campagna-regionen i Italia. Tomatene er faste, har en fyldig og rik smak med lite syre. Perfekt til napolitansk pizzasaus.
192206

Strianese tomater San Marzano DOP 400 g

San Marzano DOP dyrkes i Campagna-regionen i Italia. Tomatene er faste, har en fyldig og rik smak med lite syre. Perfekt til napolitansk pizzasaus.
192206
Kjølevare

LS Fiordilatte blokk 400 g

En fastere type mozzarella i blokk fra Sør-Italia. Mozzarellaen er lett å rive og passer perfekt til pizza. Til napolitansk pizza anbefaler vi 100 gram Fiordilatte i blokk.
907187

Caputo durum hvetemel semola 1 kg

Durumhvete semolato er mest brukt til å lage hjemmelaget fersk pasta. Protein 12,5% W:250 Egner seg også godt til brødbakst og kaker. Gir en fin gylden farge på den hjemmelagede pastaen.
130157

Caputo hvetemel tipo-00 Saccorosso 5 kg

Dette melet har et proteininnhold ca 13,5% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
130182