Skip to main content
Til toppen
Hjemmelaget oliventapenade

En skål med hjemmelaget oliventapenade

Hjemmelaget oliventapenade

Til hjemmelaget tapenade trenger du

  •  
  • 370 g Iliada kalamata oliven eller grønne oliven uten sten
  • 2 hvitløksfedd
  • 4 ansjosfileter
  • 2 ss grovhakket bladpersille
  • 1/2 dl Iliada kalamata olivenolje
  • 4 ss sitronsaft
  • salt og nykvernet pepper
  • en klype piment d'espelette (valgfritt)

Slik gjør du:

  1. Ha alle ingrediensene utenom olivenolje i en foodprosessor og kjør det sammen til en glatt masse
  2. Spe med olivenolje til en glatt tapenade.
  3. Smak til med salt, pepper, sitronsaft og eventuelt litt piment d'espelette.
Visning
Iliada Kalamata oliven skivet 370 g

Ferdig skivet Kalamata oliven som egner seg godt til salater.

Produktnummer: 480559
Lagerbeholdning:
267,50 pr kg
Iliada oliven grønn u/sten ØKO 184 g

Grønne Conservoelia oliven uten sten.

Produktnummer: 480550
Lagerbeholdning:
450,00 pr kg
Iliada Kalamata olivenolje ex virgin PDO 500 ml

Extra virgin oliven olje presset fra Koroneiki oliven. En fruktig olje, med en mild oliven smak

Produktnummer: 420183
Lagerbeholdning:
326,00 pr l
Ortiz ansjos i olivenolje 78 g

Ansjosfileter i olivenolje.

Produktnummer: 181040
Lagerbeholdning:
4.060,00 pr kg
Mill & Mortar piment d'espelette AOP 50 g

Middels sterk paprika fra Frankrike.

Produktnummer: 514519
Lagerbeholdning:
4.280,00 pr kg
Lenker
Min side