Til toppen

Frank's RedHot wing saus 3,78 l

Produktnummer: 380423-Fpak
Lagerbeholdning:

Amerikansk grillsaus, spesielt god til kylling.

korsher
Historien til Frank’s RedHot går helt tilbake til 1918, da chilidyrkeren Adam Estilette slo seg sammen med Jacob Frank i New Iberia, Louisiana for å lage en helt spesiell saus som var perfekt krydret med cayennepepper. To år senere så den første flasken dagens lys, og har siden fått en legendarisk status i det amerikanske kjøkkenet. Historien forteller at denne sausen var den hemmelige ingrediensen i den aller første porsjonen med Buffalo Wings, som ble servert i 1964, i Buffalo, New York. I 1996 presenterte de en egen Buffalo Wing sauce, slik at det skulle bli enda enklere å lage denne populære retten hjemme. Chilien blir dyrket i både Mexico og New Mexico, hvor de blir most, modnet og lagret for siden å bli sendt til fabrikken i Springfield, Missouri. Der kokes de sammen med utvalgte krydder for å få den helt spesielle smaken.
Allergener
Melk
Smak
Det er en nøye utvelgelse av riktige typer med chilipepper som gjør at denne sausen får sin spesielle smak og karakter. Sausen er sterk, med et tydelig preg av cayennepepper.
Bruksområder
Franks RedHot wing sauce er spesiallaget til frityrstekte kyllingvinger, men den er også velegnet som en dipsaus ved siden av kjøtt, fisk og grønnsaker, eller som topping på pizza. Prøv den også som en smakstilsetning i både sauser, kjøttfarser, salater og marinader.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Oppbevares kjølig etter åpning.
Energi (KJ) 67.000 KJ
Energi (KCal) 16.000
Fett 2.000 g
Mettet fett 2.000
Karbohydrater 1.600 g
Sukkerarter 0.000
Protein 1.000 g
Kostfiber 1.300
Salt 7.000
Gtin D-pak 10041500741618
Gtin F-pak 41500741611
Opphavssted USA
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Franks RedHot wing sauce er spesiallaget til frityrstekte kyllingvinger, men den er også velegnet som en dipsaus ved siden av kjøtt, fisk og grønnsaker, eller som topping på pizza. Prøv den også som en smakstilsetning i både sauser, kjøttfarser, salater og marinader.
Smak Det er en nøye utvelgelse av riktige typer med chilipepper som gjør at denne sausen får sin spesielle smak og karakter. Sausen er sterk, med et tydelig preg av cayennepepper.
Antall F-pak i D-pak 4
Standard pakningsenhet 3780 Milliliter
EPD nummer 4807996
Ingredienser Destillert eddik, modnet rød kajennepepper 20%, salt, vann, rapsolje, paprika, emulgator: xantangummi E415, konserveringsmiddel: natriumbenzoat E211, naturlig aroma (smør), hvitløkspulver.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Ja
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Ja
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned