Skip to main content
Til toppen

Marmelade og syltetøy

Er du på jakt etter et skikkelig godt syltetøy til helgens bakverk, eller gode marmelader til de ulike ostefamiliene som skal serveres til det neste selskapet? Da har du kommet til rett sted. Vi har også ostemarmelader fra Lesgards og Canbech der hver marmelade er smaksatt for å harmonere best mulig med den tilhørende familien. Prøv for eksempel CanBech sin ferskenmarmelade med aprikos, gojibær og kanel – utmerket til hvitmuggoster som brie og camembert, eller Lesgards sin marmelade til roquefort (og annen blåmuggost) basert på eple, kvede, ingefær og kanel. Vi har også deilige marmelader fra blant annet Gangstad, Mackays, Hartley's og Robertson's. Vi ønsker deg en vidunderlig smaksopplevelse!

Visning
Sorter
Nyhet
Mackays fikenmarmelade 340 g

Skotsk fikenmarmelade, laget av søte fiken.

Produktnummer: 430705
Lagerbeholdning:
175,00 pr kg
Røyland dronningsyltetøy 220 g

Dronningsyltetøy, en nydelig norsk tradisjon hvor du blander det beste fra to verdener, norske ville blåbær fra den rene norske skogen og bringebær og rips fra norske produsenter med fokus på kvalitet. Røylands dronningsyltetøy smaker friskt og passe søtt. Den gode balansen mellom de norske bærene gjør syltetøyet det perfekte følge til vafler, pannekaker, brødskiven eller grøten. Nydelig til ost, i bollebakst eller kremkaker. Produktene fra Røyland Gård produseres alle uten konserveringsmidler og rørsukkeret og krydderet som benyttes er økologisk.

Produktnummer: 480483
Lagerbeholdning:
290,91 pr kg
Røyland tyttebærsyltetøy 220 g

Endelig, et tyttebærsyltetøy laget utelukkende på norske tyttebær i butikkhyllen. Røylands tyttebærsyltetøy smaker mye tyttebær og er passe søtt. Det perfekte tilbehøret til middagsretter som kjøttkaker eller skinkestek, også nydelig på brødskiven. Røylands tyttebærsyltetøy lages av rene, friske, norske bær, rett fra tua, slik du selv ville laget det. Det produseres hjemme på Røyland Gård, uten tilsatt konserveringsmidler eller andre unaturlige tilsetninger. Søtet med økologisk rørsukker.

Produktnummer: 480480
Lagerbeholdning:
252,27 pr kg
Røyland bringebærsyltetøy 225 g

Røylands bringebærsyltetøy av søte norske bringebær, tilsatt litt ripssaft for den friske smaken. Syltetøyet produseres hjemme på Røyland Gård uten konserveringsmidler eller andre unaturlige tilsetninger. Søtningen kommer fra økologisk rørsukker. Syltetøyet er nydelig på brødskiven, på pannekaker, vafler og grøt. Det er også nydelig i kremkaker eller i bollebakst.

Produktnummer: 480482
Lagerbeholdning:
284,44 pr kg
Røyland blåbærsyltetøy 220 g

Et norsk blåbærsyltetøy laget utelukkende på norske ville blåbær. Røylands blåbærsyltetøy er det perfekte følge til pannekaken, vaffelen, kaken og grøten, men er også nydelig til ost eller rett på brødskiven. Syltetøyet er laget av blåbær fra den rene norske naturen, det er proppfullt av bær som gir en nydelig frisk og søt blåbærsmak. Produktene fra Røyland Gård produseres alle uten konserveringsmidler og rørsukkeret og krydderet som benyttes er økologisk.

Produktnummer: 480481
Lagerbeholdning:
290,91 pr kg
CanBech marmelade til fastost m/eple 66 g

Smakfull marmelade til for eksempel parmesan, gruyere, emmentaler og appenzeller. Laget av karamellisert eple, pistasjnøtter og kanel.

Produktnummer: 430548
Lagerbeholdning:
522,73 pr kg
CanBech marmelade til hvitmuggost m/fersken 67 g

Ferskenmarmelade med aprikos, goji bær og kardemomme. Velegnet til hvitmuggoster som brie og camembert.

Produktnummer: 430547
Lagerbeholdning:
514,93 pr kg
CanBech marmelade til blåmuggost m/fiken 70 g

Marmelade med modne fiken er tilsatt akkurat riktig mengde sukker for en balansert sødme. I tillegg er det tilsatt macadamianøtter og allehånde fra Jamaica. Macadamianøtter vokser på treet med samme navn og har sin opprinnelse i Australia. Nøttene har en kokoslignende smak, er rike på fiber, kalsium og umettet fett. Marmeladen har en fin konsistens, fargen er mørk brun, med store biter av elfenbenshvite nøttebiter i.

Produktnummer: 430546
Lagerbeholdning:
492,86 pr kg
CanBech marmelade til ferskost m/bringebær 72 g

Marmelade med bringebær og roseblader. Passer godt til mozzarella, mascarpone, fetaost, ricotta og brie.

Produktnummer: 430545
Lagerbeholdning:
479,17 pr kg
CanBech marmelade til kittmodningsost 73 g

Druemarmelade med mandler, gir en søt smak som harmonerer godt med kittmodningsost, deriblant chaumes, Saint Albray, munster og morbier.

Produktnummer: 430549
Lagerbeholdning:
472,60 pr kg
Gangstad tindvedbær marmelade 100 g

Norsk tindvedbær marmelade fra Gangstad Gårdsysteri.

Produktnummer: 430691
Lagerbeholdning:
770,00 pr kg
Gangstad fikenmarmelade 100 g

Fikenmarmelade som passer utmerket til ost, spesielt blåmuggoster, som Nidelven Blå, Edel Blå og Himmelsk Blå.

Produktnummer: 430690
Lagerbeholdning:
830,00 pr kg
Lenker
Min side