Til toppen
Hermetiske tomater

Hermetiske tomater

Her finner du våre populære og smaksrike tomater og tomatsauser fra italienske Mutti, Strianese og Ciao. Velg blant finhakkede, knuste og passerte tomater, San Marzano tomater og cherrytomater - utmerket til pasta, pizza, omeletter, fiskeretter, bruschetta og som base i supper og gryter. Våre klassiske, italienske pizzasauser sørger for å gi deg den autentiske smaksopplevelsen. Bon appetit!

Sorter

Mutti passata tetra 500 g

Passerte tomater er en ferdig tomatsaus som kun skal varmes. Passer til mat med kort tilberedningstid, som pasta og lyst kjøtt.
192116
Utsolgt

Mutti knuste tomater (polpa datterini) 300 g

Små aromatiske plommetomater fra Italia med søt smak. Perfekt for en rask fremstilling av sauser eller som base i supper og gryter, grunnet det tynne skallet på denne søte og kjøttfulle tomaten.
192159
80,00 pr kg

Mutti passata tetra 390 g

Passerte tomater er en ferdig tomatsaus som kun skal varmes. Passer til mat med kort tilberednings tid, som pasta og lyst kjøtt.
192115

Mutti datterini tomat 400 g

Datterini er små lekre forlengede tomater som er søte og med en kjøttfull konsistens. Perfekt for en rask fremstilling av sauser eller som base i supper og gryter, grunnet det tynne skallet på denne søte og kjøttfulle tomaten. Vi anbefaler å varme filetene lett for å bevare den friske smaken.
192108

Mutti tomater hele ØKO 400 g

Skinnfrie tomatfileter i en fyldig tomatsaus, som blant annet kan brukes som base i supper og i gryter, samt til varme og kalde smørbrød og i salater. Vi anbefaler å varme filetene lett for å bevare den friske smaken.
192137

Mutti tomater knuste m/basilikum 400 g

En god og fyldig tomatsaus, tilsatt hakkede basilikumsblader. Passer perfekt til eggbasert pasta. Den er også perfekt til retter med lang steke/koketid, som kjøttsauser og gryter og ikke minst til pizza.
192117

Mutti cherrytomater 400 g

Solmodne hele cherrytomater i tomatsaus. Passer til kjøttsauser, gryter og pizza. Også perfekt til fisk og kreps, eller for å legge til noe ekstra på foccaciabrødet. Intens og fulle smaken av tomater som modner under middelhavssolen.
192132

Mutti passata 400 g

Passerte tomater er en ferdig tomatsaus som kun skal varmes. Passer til mat med kort tilberednings tid, som pasta og lyst kjøtt. Passata er mild og fyldig med en søt smak av tomat.
192106

Mutti tomater hele 400 g

Hele solmodne plommetomater, skinnfrie i en tykk tomatsaus. Tomatene kan tilberedes ved høye temperaturer, og over lengre tid. Perfekt til pasta og pizza, og for noen italienske sauser, som amatricana eller bolognese hvor tomatene skal være godt synlig og definert.
192107

Mutti tomatfilet 400 g

Tomatfileter kan blant annet brukes som base i supper og i gryter, samt til varme og kalde smørbrød og i salater. Vi anbefaler å varme filetene lett for å bevare den friske smaken. De tykke filetene har en frisk og intensiv smak og ligger i en fyldig tomatsaus som forhøyer den delikate aromaen. Produktet er helt uten skinn.
192114

Ciao tomater hele 400 g

Hele skinnfrie tomater i tomatjus.
192225

Ciao tomater gule datterini 400 g

Gule, små hele plommetomater som et fargerikt alternativ til røde tomater.
192235