Til toppen

Tapas selection skivet 120 g

Produktnummer: 501066-fpak
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

620,08 per kg

Assortert utvalg spekemat til spansk tapas.

I denne pakningen vil man finne 3 forskjellige spanske spesialiteter (spansk spekeskinke, Salchichon og Chorizo). Alle produktene er i tynne skiver og er klare til bruk f.eks til tapas, andre småretter eller som de er. Serranoskinken har sin opprinnelse av hvite svin av rasene Landrace, Duroc og Large White. Svinene fores utelukket på naturlig for, noe som gir skinkene deres karakteristiske smak; pikant & velsmakende. Kjøttet er fast og uten trevler. Mild og god smak, en delikat duft, men ikke for salt. Fargen kan variere mellom rosa og purpur-rød. Chorizo Extra Spansk spekepølse produsert av 100 % svinekjøtt. Rød paprika er benyttet som en ingrediens, som gir den en fin aroma. Salchichón er en klassisk spekepølse med opprinnelse fra slettene i Spania. Pølsen ble først og fremst laget for å klare å bevare kjøttet i en tid da man ikke hadde tilgang på kjøleskap, men ble raskt ansett for å være en delikatesse. Den produseres på en enklere måte enn Chorizo, og inneholder blant annet sort pepper i stedet for paprika og chili.
Smak
Spekeskinken har mild og god smak, en delikat duft, men ikke for salt. Fargen kan variere mellom rosa og purpur-rød. Salchichon har en meget delikat og mild smak. I Chorizo Extra Spansk spekepølse er rød paprika og hvitløk benyttet som en ingredienser, som gir den en ektra piff.
Bruksområder
Her vil du finne 3 spanske spekevarer samlet på ett brett. Velvalgt sortiment som er skåret i tynne skiver, passer som ingrediens til tapas retter eller til spekemat. Serveres i romtemperatur. For å oppnå den beste smaken, anbefales det å åpne pakningen 10 min. før servering.
Spesifikasjoner
Tilleggsinfo pakket i beskyttende atmosfære. til 100 g ferdig produkt er det brukt 155g (spekeskinke), 117g (salchichon) og 117g (chorizo) svinekjøtt.
Energi (KJ) 1467
Energi (KCal) 353
Fett (g) 27
Mettede fettsyrer (g) 10.3
Karbohydrater (g) 5
Sukkerarter (g) 3
Protein (g) 22
Salt (g) 4
Kostfiber (g) 0
Gtin D-pak 38410320162983
Gtin F-pak 8410320162982
Opphavssted Spania
Drenret vekt 0.000
Bruksområder Her vil du finne 3 spanske spekevarer samlet på ett brett. Velvalgt sortiment som er skåret i tynne skiver, passer som ingrediens til tapas retter eller til spekemat. Serveres i romtemperatur. For å oppnå den beste smaken, anbefales det å åpne pakningen 10 min. før servering.
Smak Spekeskinken har mild og god smak, en delikat duft, men ikke for salt. Fargen kan variere mellom rosa og purpur-rød. Salchichon har en meget delikat og mild smak. I Chorizo Extra Spansk spekepølse er rød paprika og hvitløk benyttet som en ingredienser, som gir den en ektra piff.
Antall F-pak i D-pak 8
Pakningsenhet 120 Gram
EPD nummer 2463560
Ingredienser Spekeskinke: Skinke av svin (EU), salt, konserveringsmiddel: kaliumnitrat E252, natriumnitritt E250. Chorizo: Svinekjøtt (EU), salt, maltodekstrin, paprika, laktose, aroma, sukker, hvitløk, antioksidant: natriumaskorbat E301, ekstrakter av rosmarin E392, konserveringsmiddel: kaliumnitrat E252, natriumnitritt E250, dekstrose, syrekultur, tørkede grønnsaker, krydder, overflatebehandling med konserveringsmiddel: kaliumsorbat E202, natamycin E235. Salchichon: Kjøtt og flesk av svin (EU), skummet melk pulver, maltodekstrin, salt, aroma, krydder, dekstrose, tørkede grønnsaker, stabilisator: dinatriumforsfat E450, antioksidant: natriumaskorbat E301, konserveringsmiddel: kaliumnitrat E252, natriumnitritt E250, overflatebehandling med konserveringsmiddel: kaliumsorbat E202, natamycin E235.
Sesong Nei
Opprinnelsesland Spania
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Inneholder
Nøtter Fri for
Mandler Fri for
Kasjunøtter Fri for
Paranøtter Fri for
Hasselnøtter Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Valnøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Bygg Fri for
Havre Fri for
Hvete Fri for
Rug Fri for
Lupiner Fri for
Spelthvete Fri for
Khorasanhvete Fri for
Debio økologisk Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Korsher Nei
Halal Nei
Egnet for veganere Nei
Egnet for vegetarianere Nei
Pakningsstørrelse 120.0 gram
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 2 °C.
Max.temp 7 °C.
Varemerke Campofrio
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned

Caputo durum hvetemel semola 1 kg

Durumhvete semolato er mest brukt til å lage hjemmelaget fersk pasta. Egner seg også godt til brødbakst og kaker. Gir en fin gylden farge på den hjemmelagede pastaen.
130157-fpak
 
47,10 per kg

Caputo hvetemel cuoco 00 1 kg

Dette melet har et protein innhold ca 13%. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
130160-fpak
 
39,00 per kg

Mutti pizzasaus 400 g

Klassisk italiensk pizzasaus.
192111-fpak
 
43,75 per kg

Chorizo skivet 100 g

Spansk klassisk rød spekepølse i skiver.
500676-fpak
 
487,00 per kg