Skip to main content
Til toppen
Smakfulle veganske produkter

Smakfulle veganske produkter

Plantebasert kosthold er i vinden som aldri før. Greske Violife og innovative Veggyness lager produkter for alle som ønsker å introdusere et mer plantebasert kosthold i hverdagen.

Vegetarisk og vegansk mat er i stadig utvikling, og det har aldri vært enklere å finne alternativer til kjøtt og melkeprodukter i butikkene. Greske Violife er en av aktørene som beviser at kun fantasien setter grenser når det utvikles veganske produkter. Alle produktene deres har en naturlig plass på kjøkkenet, og er i tillegg fri for laktose, gluten, nøtter og soya. På den måten har alle muligheten til å meske seg med smakfull, vegansk mat.

Vegansk mat på agendaen

Det er utrolig mye spennende og god vegansk mat du kan få tak i om dagen. Terskelen for et mer plantebasert kosthold har blitt lavere, og utvalget større, til glede for både veganere, vegetarianere, fleksitarianere og alle andre som ønsker å kutte ned på kjøtt. Det økte utvalget har gjort det er svært enkelt for mannen i gata å introdusere veganske matretter i ukemenyen, og det beriker livene til de som ønsker å holde seg helt unna kjøtt og meieriprodukter enda litt mer.

Vi i Oluf Lorentzen ønsker å kunne tilby noe til alle, og er alltid på leting etter spennende produkter å introdusere til dagligvarebutikker, restauranter og her på oluf.no.

Les også: Få en spansk vri på den norske sommeren med tapas

Violife – prisbelønte veganske produkter

Violife er en prisbelønt serie med veganske og GMOP-frie produkter. De holder til i vakre Thessaloniki i Hellas, og har siden 90-tallet gjort sitt ytterste for å produsere smakfulle veganske produkter for alle som ønsker et mer plantebasert kosthold. Det har gjort at de i dag er et av de ledende merkevarene for veganere, vegetarianere og fleksitarianere verden over. Produktene deres er i tillegg fri for laktose, gluten, nøtter og soya slik at også de med allergier og intoleranser kan nyte produktene deres uten kompromiss.

Sortimentet deres består av et stort utvalg smakfulle veganske produkter som kan brukes på brødskiva, på pastaen eller smeltet i ovnen over favorittretten. Hos oss finner du flere produkter som bidrar til å løfte ethvert måltid med god samvittighet. Prøv for eksempel Violife kremet tzatziki som dipp eller tilbehør til tapas, Violife blå på ost- og vinkvelden eller Violife kremet smøreost som pålegg eller tilbehør til grillmat. Her er det mye spennende å prøve ut. Det aller beste? 

Les også: Savner du Italiaferien? Her er maten som tar deg tilbake

Veggyness

Veggyness er en serie veganske produkter som tilbyr blant annet kebab, cocktailpølser, salami og biff. Veggyness sitt mantra er “for those who care about what they eat”. Her legges det vekt på etisk, organisk og smakfull mat for fremtiden, og en sunn kropp med god samvittighet. Målet er å tilby gode erstatninger for kjøtt og ost, på en måte som frister til gjentagelse, igjen og igjen.

Produktene fra Veggyness er fantastisk gode på smak og konsistens, men er ikke fri for gluten, og kan inneholde spor av soya.

Smakfulle veganske oppskrifter

Det er utrolig mye god mat du kan lage med veganske produkter. Her får du noen veganske oppskrifter som du kan legge til i oppskriftsboka, eller teste ut neste gang du skal settes opp ukens matplan.

Dersom grilling står på menyen, enten i rolige omgivelser i egen hage eller samlet med gode venner på grillfest, er fylt portobellosopp en rett som aldri slår feil. Dette kan du enkelt lage på forhånd og legge på grillen (eller i ovnen) bare noen minutter før folket setter seg til bords. Med smeltet Violife Mozzarella på toppen er dette en rett samtlige rundt bordet kommer til å ville prøve.

En annen frisk og smakfull middags- eller lunsjrett du enkelt kan diske opp til hverdags og fest er en middelhavssalat med quinoa. Denne salaten tar deg tilbake til de greske øyene ved første bit, med Violife blokk gresk som en sentral ingrediens. En garantert favoritt i sommervarmen. Den kan spises alene eller som tilbehør til noe annet godt. Hva med å la hovedrollen spilles av en vegansk biff fra Veggyness?

Til slutt vil vi anbefale å prøve ut vegetar tortillawrap toppet med Violife kremet original. Fyll på med dine favorittgrønnsaker, noen veganske krydrede medaljonger, og gjør deg klar for å få en ny favorittrett!

Se vårt utvalg veganske produkter

Se vårt utvalg veganske produkter

Vegansk ost, kjøtterstatning, snacks og pålegg

Se utvalget her
Lenker
Min side