Til toppen

Fylte portobellosopp


Fylte portobellosopp

Tre fylte portobellosopp med ost og tomat

Slik gjør du:

1. Forvarm ovnen til 220 grader.

2. Ta en skål og bland cherrytomater, basilikum, litt olivenolje, salt og pepper.

3. Smelt kokossmør i en stekepanne, ta pannen bort fra varmen ha i hvitløk, salt og pepper. Bruk en pensel og smør soppen med kokossmør-miksen.

4. Legg soppen på et bakepapir og fyll soppen med cherrytomat-blandingen. Strø godt over med Violife revet mozzarella.

5. Stekes i ovnen i ca 10 minutter.

4 porsjoner

porsjoner
4 Portobello sopp
200 g Cherrytomater, deles i to
75 g kokossmør
2 fedd hvitløk
frisk basilikum, hakket
olivenolje
salt og grovkvernet pepper

Legg oppskrift i handlevogn

Violife is the exclusive owner of all brands, copyright and intellectual property rights over all Violife elements present in this Website and use is permitted under prior written authorization granted by Violife. 
It is forbitten without prior written notice from Violife to copy, modify, alter, publish, distribute, sell or transfer , either wholly or in par,t any Violife element present in this website.