Skip to main content
Til toppen

Røyland Gård

Pernilla Vea og Gunnar Sagstuen driver Røyland gård i Engesland, i Indre Agder. Her plukker, høster, safter og sylter de bær og frukter til ulike syltetøy, geléer og gløgg. Alt sankes og plukkes for hånd av mennesker som brenner for naturens fantastiske ressurser. De er noe eget med det som kommer rett fra jorda til bordet og kortreise råvarer. Eple med granskudd, rips med vanilje og krekling og tyttebær er gelévariantene, og krydret blåbær og krydret tyttebær er syltetøyene. Alle produktene er laget med økologisk rørsukker.

Blåbær, rips og granskudd. Rognebær og tyttebær. Alt fra Norges dype skoger. Les mer om Røyland Gård på hjemmesidene deres.

Visning
Sorter
Røyland eplegelé m/granskudd 70 g

Hjemmelaget gelé av eple med granskudd fra Røyland Gård. Perfekt tilbehør til ostefatet.

Produktnummer: 480475
Lagerbeholdning:
542,86 pr kg
Røyland ripsgelé m/vanilje 70 g

Hjemmelaget ripsgelé fra Røyland Gård. Perfekt tilbehør til ostefatet.

Produktnummer: 480476
Lagerbeholdning:
542,86 pr kg
Røyland solbærsyltetøy 70 g

Solbærsyltetøy fra Røyland gård, med søte solbær fra Valdres passer perfekt til ostefatet.

Produktnummer: 480477
Lagerbeholdning:
542,86 pr kg
Røyland tyttebærsyltetøy 220 g

Endelig, et tyttebærsyltetøy laget utelukkende på norske tyttebær i butikkhyllen. Røylands tyttebærsyltetøy smaker mye tyttebær og er passe søtt. Det perfekte tilbehøret til middagsretter som kjøttkaker eller skinkestek, også nydelig på brødskiven. Røylands tyttebærsyltetøy lages av rene, friske, norske bær, rett fra tua, slik du selv ville laget det. Det produseres hjemme på Røyland Gård, uten tilsatt konserveringsmidler eller andre unaturlige tilsetninger. Søtet med økologisk rørsukker.

Produktnummer: 480480
Lagerbeholdning:
252,27 pr kg
Røyland blåbærsyltetøy 220 g

Et norsk blåbærsyltetøy laget utelukkende på norske ville blåbær. Røylands blåbærsyltetøy er det perfekte følge til pannekaken, vaffelen, kaken og grøten, men er også nydelig til ost eller rett på brødskiven. Syltetøyet er laget av blåbær fra den rene norske naturen, det er proppfullt av bær som gir en nydelig frisk og søt blåbærsmak. Produktene fra Røyland Gård produseres alle uten konserveringsmidler og rørsukkeret og krydderet som benyttes er økologisk.

Produktnummer: 480481
Lagerbeholdning:
290,91 pr kg
Røyland bringebærsyltetøy 225 g

Røylands bringebærsyltetøy av søte norske bringebær, tilsatt litt ripssaft for den friske smaken. Syltetøyet produseres hjemme på Røyland Gård uten konserveringsmidler eller andre unaturlige tilsetninger. Søtningen kommer fra økologisk rørsukker. Syltetøyet er nydelig på brødskiven, på pannekaker, vafler og grøt. Det er også nydelig i kremkaker eller i bollebakst.

Produktnummer: 480482
Lagerbeholdning:
284,44 pr kg
Røyland dronningsyltetøy 220 g

Dronningsyltetøy, en nydelig norsk tradisjon hvor du blander det beste fra to verdener, norske ville blåbær fra den rene norske skogen og bringebær og rips fra norske produsenter med fokus på kvalitet. Røylands dronningsyltetøy smaker friskt og passe søtt. Den gode balansen mellom de norske bærene gjør syltetøyet det perfekte følge til vafler, pannekaker, brødskiven eller grøten. Nydelig til ost, i bollebakst eller kremkaker. Produktene fra Røyland Gård produseres alle uten konserveringsmidler og rørsukkeret og krydderet som benyttes er økologisk.

Produktnummer: 480483
Lagerbeholdning:
290,91 pr kg
Røyland gavepakning til ost 3x70 g

Gavepakning som passer perfekt til ost, laget av rene norske råvarer fra Røyland Gård.

Produktnummer: 480471
Lagerbeholdning:
709,57 pr kg
Røyland aquavitgelé 155 g

Norsk aquavitgelé laget på prisvinnende aquavit fra Grimstad. Røylands aquavitgelé er det perfekte tilbehøret til julematen. Nydelig til både ribbe, rakfisk og kalkun. Geleen passer også svært godt til viltkjøtt og kjøttretter av okse, og kan gjerne sette prikken over i-en på et ostefat. Røylands aquavitgelé er frisk og lett syrlig, med smak av aquavitkrydder som karve og anis. Nydelig balansert med akkurat passe sødme, syre og krydder. Produktene fra Røyland Gård produseres uten konserveringsmidler og rørsukkeret og krydderet som benyttes er økologisk.

Produktnummer: 430658
Lagerbeholdning:
354,84 pr kg
Røyland rødvinsgelé 155 g

Rødvinsgeleen fra Røyland Gård er basert på rødvin produsert hos Ve gård i Sande i Vestfold. Røylands rødvinsgelé er en fruktig og rund gelé med nydelig smak av rødvin. Den er frisk og velbalansert med en behagelig ettersmak av frukt og bær. Rødvinsgeleen passer utmerket til kjøttretter, vilt og lam. Geleen er også ypperlig som smakstilsetning i sauser og gryter. Det unike med Røylands produkter er at de alle baseres utelukkende på norske råvarer. Produktene fra Røyland Gård produseres alle uten konserveringsmidler og rørsukkeret og krydderet som benyttes er økologisk.

Produktnummer: 430667
Lagerbeholdning:
400,00 pr kg
Røyland rognebærgelé 160 g

Hjemmelaget rognebærgelé fra Røyland Gård.

Produktnummer: 430646
Lagerbeholdning:
512,44 pr kg
Røyland ripsgelé 170 g

Ripsgelé fra Røyland Gård er barndomsminner fra farmors sommerhage på glass. Den produseres hjemme på Røyland Gård og er laget av friske norske rips. Røylands ripsgelé passer utmerket til kjøttretter, vilt og ost. Geleen er også nydelig som smakstilsetning i sauser og gryter. For noen kommer julefølelsen på plass først når pinnekjøtt og ripsgelé står på bordet. Produktene fra Røyland Gård produseres uten konserveringsmidler og rørsukkeret og krydderet som benyttes er økologisk.

Produktnummer: 430645
Lagerbeholdning:
364,71 pr kg
Lenker
Min side