Skip to main content
Til toppen

Strandli gård

Strandli gård ligger på vestsiden av Fiplingvatnet i Grane kommune i Helgeland. Det lille ysteriet stod ferdig i 2006, og gårdsysteriet produserer i dag ostene Bæråscammen, Golvertind og Fjellsnadder, samt noen ulike typer yoghurt. De har vunnet verdiskapingsprisen for Nord-Norge for både rabarbrayoghurten og blåmuggosten Golvertind.

Visning
Bæråscammen camembert 200 g

Norskprodusert camembert fra Strandli gård, som er oppkalt etter åsen bak gårde.. Osten er produsert på pasteurisert kumelk, og passer godt på ostebordet servert sammen med lyst brød eller kjeks, og noe søtt som en marmelade, gelé eller tørket frukt. Den er også ypperlig å ta med i tursekken med litt ferskt steinovnsbrød og tyttebærgelé.

Produktnummer: 901300
Lagerbeholdning:
595,00 pr kg
Golvertind blåmuggost ca 1 kg

Norskprodusert blåmuggost fra Strandli gård håndlaget på pasteurisert kumelk. Osten er mild, myk og kremet. Golvertind er et godt valg til de som er noe skeptiske til blåmuggoster. Dander osten på pizza, gjerne sammen med pære og honning eller med en variant spekeskinke.

Produktnummer: 901306
Lagerbeholdning:
514,40 pr kg
Nyhet
Strandli gård Steike 200 g

Håndlaget, norsk halloumi-variant fra Strandli gård, laget på pasteurisert kumelk.

Produktnummer: 901307
Lagerbeholdning:
640,00 pr kg

Oppskrifter med produkter fra Strandli Gård

Lenker
Min side