Til toppen
Taco og Tex-Mex

Taco og Tex-Mex

De meksikanske mattradisjonene med dets deilige farger, forskjellige smaker og sauser blir vi aldri lei. Hos oss finner du matvarer som hører hjemme i ethvert meksikansk kjøkken: maistortilla av både gul og blå mais bakt på ekte meksikansk vis, pintobønner som smaker nydelig i burritos, grønn salsa fra La Costena og achiote paste fra El Yucateco. Prøv også de mange salsaene med ulike smaker og styrke, og kryddermixene fra Broken Taco – ypperlige til alle tex-mex og tacoretter. Vi har også en spennende, klassisk meksikansk salsa med ristet mais og flere typer jalapeños som er verdt å prøve. God middag!

Sorter

Maseca maismel 1 kg

Brukes til å bake hjemmelagde gourmet tortillas som tilbehør til taco, taco shell og meksikanske retter som tamales og enchiladas.
130175

Broken Taco black refried beans 400 g

Klassiske refried beans laget av sorte bønner. Resturantstyle - brukt på meksikanske restauranter i USA. En "finere" versjon av vanlige refried beans.
160010
Utsolgt

La Costena refried pinto beans 580 g

Pintobønner med en grov konsistens. Inneholder hele biter av bønner, og er uten konserveringsstoffer.
160140
88,79 pr kg

Old El Paso refried beans 453 g

Bønnestuing med en grov konsistens, med hele biter av bønner i.
160150

Tajin Chili & Lime krydder 400 g

Krydderblanding med smak av chili og lime.
192301

El Yucateco Achiote paste 1 kg

Achiote paste er en autentisk meksikansk blanding av krydder med annattofrø og urter, som brukes tradisjonelt i sauser og marinader.
192302

El Yucateco Achiote paste 100 g

Krydderblanding til kjøtt.
192311

Tortilla Guanajuato white corn 10 cm 250 g

Autentisk maistortilla av gul mais, bakt på ekte meksikansk vis.
192314

Tajin chili & lime krydder 142 g

Krydderblanding med smak av chili og lime.
192315

Tortilla Guanajuato white corn 15 cm 1 kg

Autentisk maistortilla av gul mais, bakt på ekte meksikansk vis.
192316

Tortilla Guanajuato white tortilla frying 1 kg

Autentisk maistortilla av gul mais, bakt på ekte meksikansk vis.
192317