Skip to main content
Til toppen

Inderøy Slakteri

Inderøy Slakteri forvalter mattradisjoner fra det historiske kulturlandskapet på Inderøy i Trøndelag. De har mottatt fra Stiftelsen Norsk Mat, en hederspris for lang og god tjeneste med å ta vare på viktige tradisjoner og fremme kvalitet. Produsenten er mest kjent som kompromissløs produsent av Inderøysodd, og har i tillegg produsert kvalitetsprodukter innen spekemat og pølser gjennom tre generasjoner. Stabbursmorren har vært uforandret siden vår grunnlegger Jonas Pedersen skapte den på 1930-tallet. De benytter kun norske kjøttråvarer og produktet er merket med Nyt Norge. Produktet er pakket i beskyttende atmosfære og har spiselig ytterlag.

Les mer om Inderøy Slakteri her: Inderøy Slakteri

Visning
Bedrift Nyhet
Gavepakke Gangstad, Inderøy Slakteri, Røyland

En lekker gaveeske til noen du er glad i, der håndverk og tradisjon, kvalitet og smak spiller hovedrollen. Camembert i skål er ypperlig til steking fra Gangstad Gårdsysteri, Straumpølse av svin- og storfekjøtt røkt på bøkeflis fra Inderøy Slakteri, og et friskt og passe søtt solbærsyltetøy fra Røyland Gård. Kombinasjonen av produktene er perfekt til en lun hjemmekveld, som en del av et festbord, eller som smakfull snacks, satt sammen av tre av Norges fremtredende lokalmatprodusenter. Hver for seg har de høstet heder og ære for sine produkter og med denne gavepakken ønsker de å dele sin lidenskap for ekte norsk matkultur, der de ønsker å inspirere til uforglemmelige måltider.

Produktnummer: 550306
Lagerbeholdning:
Nyhet
Gavepakke Inderøy Slakteri, Røyland

En smakfull gaveeske til noen du er glad i, der håndverk og tradisjon, kvalitet og smak spiller hovedrollen. Elgsalami fra Inderøy Slakteri er en delikat spekepølse av elg-, svin- og storfekjøtt, røkt på bøkeflis, med rund smak. Krydret tyttebær og blåbær fra Røyland Gård er laget av norske bær, rett fra skogen, perfekt til ost og spekemat. Server syltetøyene til elgsalami og annen spekemat, gjerne i kombinasjon med seterrømme og flatbrød, et nydelig tilskudd til spekebordet.

Produktnummer: 550308
Lagerbeholdning:
569,32 pr kg
Inderøy Slakteri Elgsalami 250 g

Salami av elg, svin og storfe fra Inderøy i Trøndelag. Elgsalamien er smaksforsterket med tradisjonelt viltkrydder og er røkt på bøkeflis og fikk gull i Kjøtt-NM 2022. Inderøy Slakteri forvalter mattradisjoner på Inderøy og de er mest kjent som kompromissløs produsent av Inderøysodd, og har i tillegg produsert kvalitetsprodukter innen spekemat og pølser gjennom tre generasjoner. De benytter kun norske kjøttråvarer. Produktet er pakket i beskyttende atmosfære og har ikke-spiselig ytterlag. Elgsalamien smaker godt på et spekefat, som pålegg eller snacks. Prøv den gjerne sammen med blåbær, tyttebær eller krekling gelé og et godt brød. Tempereres før servering.

Produktnummer: 501802
Lagerbeholdning:
544,00 pr kg
Inderøy Slakteri Fennikelsalami 250 g

Klassisk salami av svin som er smaksatt med fennikel og produsert på Inderøy i Trøndelag. Spekepølsen har en tydelig kjøttstruktur og er røkt på bøkeflis. Inderøy Slakteri forvalter mattradisjoner på Inderøy og de er mest kjent som kompromissløs produsent av Inderøysodd, og har i tillegg produsert kvalitetsprodukter innen spekemat og pølser gjennom tre generasjoner. De benytter kun norske kjøttråvarer og produktet er merket med Nyt Norge. Produktet er pakket i beskyttende atmosfære og har ikke-spiselig ytterlag. Fennikelsalamien er nykommeren som smaker godt på et spekefat, på pizza, som pålegg eller snacks. Tempereres før servering.

Produktnummer: 501803
Lagerbeholdning:
398,00 pr kg
Inderøy Slakteri Stabbursmorr 260 g

Klassisk spekepølse av svin og storfe fra Inderøy i Trøndelag. Stabbursmorren har en mild kryddersmak og er røkt på bøkeflis. Den er uforandret siden grunnlegger Jonas Pedersen skapte den på 1930-tallet. Inderøy Slakteri forvalter mattradisjoner på Inderøy og de er mest kjent som kompromissløs produsent av Inderøysodd, og har i tillegg produsert kvalitetsprodukter innen spekemat og pølser gjennom tre generasjoner. De benytter kun norske kjøttråvarer og produktet er merket med Nyt Norge. Produktet er pakket i beskyttende atmosfære og har spiselig ytterlag. Stabbursmorren smaker godt på et spekefat, som pålegg eller snacks og ypperlig som tilbehør til rømmegrøt eller risengrynsgrøt. Tempereres før servering.

Produktnummer: 501800
Lagerbeholdning:
419,23 pr kg
Inderøy Slakteri Straumpølse 250 g

Spekepølse av svin og storfe fra Inderøy i Trøndelag. Straumpølsen har en tydelig kjøttstruktur og er røkt på bøkeflis og har blitt kåret til Norges beste spekepølse. Inderøy Slakteri forvalter mattradisjoner på Inderøy og de er mest kjent som kompromissløs produsent av Inderøysodd, og har i tillegg produsert kvalitetsprodukter innen spekemat og pølser gjennom tre generasjoner. De benytter kun norske kjøttråvarer og produktet er merket med Nyt Norge. Produktet er pakket i beskyttende atmosfære og har spiselig ytterlag. Straumpølsen passer godt på et spekefat, som pålegg eller snacks. Med sitt klassiske smaksbilde passer den også perfekt sammen med andre smaker på et tapasbord. Tempereres før servering.

Produktnummer: 501801
Lagerbeholdning:
436,00 pr kg

Oppskrifter med Inderøy slakteri

Lenker
Min side