Skip to main content
Til toppen
Bløtkokt egg med brie- og serranoskinketoast

Et bløtkokt egg i et eggeglass og skiver av toast med brie og spekeskinke

Bløtkokt egg med brie- og serranoskinketoast

Luksus til helgefrokosten! Prøv denne deilige toastoppskriften som garantert vil gi deg en god start på dagen. Nytes alene eller deles med nære og kjære.

Til fire porsjoner trenger du:

  • 4 egg
  • 8 skiver loff
  • 2 ts lys Fallot dijon sennep
  • 250 g Brie de Paris
  • 12 skiver serranoskinke
  • 2 ss smør

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 210 °C.
  2. Kok egg til bløtkokte/smilende i fosskokende vann, ca. 6 minutter.
  3. Smør loffskivene med sennep. 
  4. Del brie i biter og fordel utover halvparten av skivene. Legg de resterende skivene over med sennep ned.
  5. Smør utsiden av hver sandwich med litt smør, del dem i tre og surr serranoskinke rundt hver bit.
  6. Legg dem på et stekebrett med bakepapir og stek dem i ovnen til de er gylne og osten har smeltet.
  7. Server til kokte egg.
Visning
Brie de Paris 250 g

En av Norges mest solgte Brier, perfekt på ostebord eller til desserter.

Produktnummer: 903208
Lagerbeholdning:
276,00 pr kg
Fallot dijon sennep lys 210 g

Fransk klassisk, lys dijon sennep

Produktnummer: 515200
Lagerbeholdning:
185,71 pr kg
Serranoskinke skivet 9 mnd TSG 80 g

Spansk spekeskinke, lagret i 9 måneder.

Produktnummer: 500613
Lagerbeholdning:
800,00 pr kg
Lenker
Min side