Skip to main content
Til toppen

Inderøy Slakteri

Inderøy Slakteri forvalter mattradisjoner fra det historiske kulturlandskapet på Inderøy i Trøndelag. De har mottatt fra Stiftelsen Norsk Mat, en hederspris for lang og god tjeneste med å ta vare på viktige tradisjoner og fremme kvalitet. Produsenten er mest kjent som kompromissløs produsent av Inderøysodd, og har i tillegg produsert kvalitetsprodukter innen spekemat og pølser gjennom tre generasjoner. Stabbursmorren har vært uforandret siden vår grunnlegger Jonas Pedersen skapte den på 1930-tallet. De benytter kun norske kjøttråvarer og produktet er merket med Nyt Norge. Produktet er pakket i beskyttende atmosfære og har spiselig ytterlag.

Les mer om Inderøy Slakteri på dere hjemmeside.

Visning
Inderøy Slakteri Elgsalami 250 g

Salami av elg, svin og storfe fra Inderøy i Trøndelag. Elgsalamien er smaksforsterket med tradisjonelt viltkrydder og er røkt på bøkeflis og fikk gull i Kjøtt-NM 2022. Inderøy Slakteri forvalter mattradisjoner på Inderøy og de er mest kjent som kompromissløs produsent av Inderøysodd, og har i tillegg produsert kvalitetsprodukter innen spekemat og pølser gjennom tre generasjoner. De benytter kun norske kjøttråvarer. Produktet er pakket i beskyttende atmosfære og har ikke-spiselig ytterlag. Elgsalamien smaker godt på et spekefat, som pålegg eller snacks. Prøv den gjerne sammen med blåbær, tyttebær eller krekling gelé og et godt brød. Tempereres før servering.

Produktnummer: 501802
Lagerbeholdning:
636,00 pr kg
Inderøy Slakteri Fennikelsalami 250 g

Klassisk salami av svin som er smaksatt med fennikel og produsert på Inderøy i Trøndelag. Spekepølsen har en tydelig kjøttstruktur og er røkt på bøkeflis. Inderøy Slakteri forvalter mattradisjoner på Inderøy og de er mest kjent som kompromissløs produsent av Inderøysodd, og har i tillegg produsert kvalitetsprodukter innen spekemat og pølser gjennom tre generasjoner. De benytter kun norske kjøttråvarer og produktet er merket med Nyt Norge. Produktet er pakket i beskyttende atmosfære og har ikke-spiselig ytterlag. Fennikelsalamien er nykommeren som smaker godt på et spekefat, på pizza, som pålegg eller snacks. Tempereres før servering.

Produktnummer: 501803
Lagerbeholdning:
512,00 pr kg
Inderøy Slakteri Stabbursmorr 260 g

Klassisk spekepølse av svin og storfe fra Inderøy i Trøndelag. Stabbursmorren har en mild kryddersmak og er røkt på bøkeflis. Den er uforandret siden grunnlegger Jonas Pedersen skapte den på 1930-tallet. Inderøy Slakteri forvalter mattradisjoner på Inderøy og de er mest kjent som kompromissløs produsent av Inderøysodd, og har i tillegg produsert kvalitetsprodukter innen spekemat og pølser gjennom tre generasjoner. De benytter kun norske kjøttråvarer og produktet er merket med Nyt Norge. Produktet er pakket i beskyttende atmosfære og har spiselig ytterlag. Stabbursmorren smaker godt på et spekefat, som pålegg eller snacks og ypperlig som tilbehør til rømmegrøt eller risengrynsgrøt. Tempereres før servering.

Produktnummer: 501800
Lagerbeholdning:
492,31 pr kg
Utsolgt
Inderøy Slakteri Straumpølse 250 g

Spekepølse av svin og storfe fra Inderøy i Trøndelag. Straumpølsen har en tydelig kjøttstruktur og er røkt på bøkeflis og har blitt kåret til Norges beste spekepølse. Inderøy Slakteri forvalter mattradisjoner på Inderøy og de er mest kjent som kompromissløs produsent av Inderøysodd, og har i tillegg produsert kvalitetsprodukter innen spekemat og pølser gjennom tre generasjoner. De benytter kun norske kjøttråvarer og produktet er merket med Nyt Norge. Produktet er pakket i beskyttende atmosfære og har spiselig ytterlag. Straumpølsen passer godt på et spekefat, som pålegg eller snacks. Med sitt klassiske smaksbilde passer den også perfekt sammen med andre smaker på et tapasbord. Tempereres før servering.

Produktnummer: 501801
Lagerbeholdning:
512,00 pr kg
Lenker
Min side