Til toppen

Englert

Historien om produsenten Englert startet for ca 150 år tilbake. Dette er et tysk familiedrevet selskap som leverer delikatessespesialiteter som supper, fond, paier og sauser. I deres produkter ligger det mye manuelt arbeid. Englerts fonder er utarbeidet fra ekstrakter av fisk, kjøtt, eller grønnsaker, krydret med urter og krydder. Produksjonen av dette er tid- og arbeidskrevende, noe som kreves for å få frem den beste smaken av alle råvarene. Resultatet er et kvalitetsprodukt som fungerer som et perfekt utgangspunkt for supper og sauser.

Sorter

Englert fiskefond 200 ml

Fiskekraft som egner seg godt til å fremheve smaken i fiskesuppe, og ulike type sauser som egnes for fisk.
451070

Englert grønnsaksfond 200 ml

Grønnsaksfond som egner seg til ulike typer gryteretter og supper.
451071

Englert hønsefond 200 ml

Englert hønsefond til grunnlag for supper og sauser, passer godt til kylling og pastaretter.
451072

Englert kalvefond 200 ml

Englerts kalvefond egner seg godt til marinader, eller som smaksforsterker i gryteretter.
451073

Englert oksefond 200 ml

Englert oksefond er utmerket til alle type storferetter. Den gir en smaksforsterkende effekt i ulike type supper og sauser.
451074

Englert lammefond 200 ml

Englert lammefond hører hjemme i en god saus til lammestek. Prøv den også til gryteretter eller i saus til koteletter.
451075

Englert viltfond 200 ml

Englerts viltfond er egnet i sauser til alle typer vilt. Eller som smaksforsterker i soppsupper, for eksempel kantarellsuppe.
451076