Nye produkter
Vårt sortiment utvikler seg hele tiden, og vår søken etter produktnyheter fra inn- og utland stopper aldri. Oster, spekevarer, snacks, pizzamel og krydder er kun noen av kategoriene vi stadig utvikler oss innen. Inne på denne siden vil du kunne se våre siste nyheter. Vi håper du finner noe du liker!
Det kan ta noe tid før nye produkter er klare for salg.
Ren kanadisk lønnesirup på praktisk klemmeflaske. Perfekt til pannekaker og desserter, og enkel å forsyne seg med.
4 franske delikatesseoster med kirsebærmarmelade.
Ostebrett med 4 franske oster av ypperste kvalitet.
Couscous er en Nord-Afrikansk spesialitet, som kan erstatte poteter og ris.
Pepperot paste med sterk og krydret smak av pepperrot.
Verdens største bordoliven kommer fra Italia og er svært kjøttfulle med en fruktig smak.
Tørkede chiliflak fra Spania.
Finmalt cayennepepper fra Spania.
Gaveeske med tre ulike tilbehør til Gin & Tonic: Tørket roseknopper, tørket hibiscusblomsterblader og frysetørket tindvedbær.
Gaveeske med tre ulike tilbehør til Gin & Tonic; Hele einerbær, hel stjerneanis og hel rosépepper.
Den berømte Italienske desserten tiramisu i en sjokolade bar.
Peruanske sweety drops blandet med kremet salatost i en marinade med hvitløk og urter. Sweety drops er bittesmå og søte chilipepper, formet som dråper.
Store grønne oliven fra Hellas, fylt med ferske hvitløksfedd.
Artisjokker i mild urtemarinade.
Hollandsk fastost laget på pasteurisert kumelk.
Hollandsk gouda laget på pasteurisert kumelk.
Laksegodt er et mildt og kremet påleggsprodukt laget av restråstoff fra produksjonen fra varmrøkt laks fra Garnviks Røkeri. Kjempegodt på brød, baguette eller på Frøyaflak. Laksegodt er i takt Garnviks bærekrafts mål med å redusere matsvinn.
Kortreist laks fra krystallklar sjø, røkt på bøkeflis for unik smak. En spesialitet fra Garnviks Røkeri på Frøya. Perfekt når du skal unne deg noe ekstra og ypperlig å gi bort da laksen kommer i en flott sjaktel. Laksen ble kåret til Årets produkt under Trøndersk Matfestival 2023, og vant bronse i NM i Sjømat både i 2023 og 2024. Laksen har en fin og mørk lakserosa farge, den har en fast konsistens med en naturlig røyksmak.
En smakfull gaveeske å gi til noen du er glad i fra Røyland Gård. Opplev den rene, forfriskende smaken av norsk natur med eplegløgg og tre syltetøy av blåbær, tyttebær og solbær. Røyland håndplukker de beste norske råvarene for å gi deg den autentiske smaken av Norge. Eplegløggen er drikkeklar og kan nytes varm eller kald, gjerne som velkomstdrink sammen med vin eller bobler. Syltetøyene passer til helgefrokosten, ostefatet, vaflene eller som smaksforsterker til kjøtt- og pølseretter. Produktene er uten konserveringsmidler, rørsukkeret og krydderet som benyttes er økologisk. Pernille og Gunnar ønsker å dele sin lidenskap for ekte norsk matkultur, og håper å inspirere til uforglemmelige måltider.
En smakfull gaveeske til noen du er glad i, der håndverk og tradisjon, kvalitet og smak spiller hovedrollen. Elgsalami fra Inderøy Slakteri er en delikat spekepølse av elg-, svin- og storfekjøtt, røkt på bøkeflis, med rund smak. Krydret tyttebær og blåbær fra Røyland Gård er laget av norske bær, rett fra skogen, perfekt til ost og spekemat. Server syltetøyene til elgsalami og annen spekemat, gjerne i kombinasjon med seterrømme og flatbrød, et nydelig tilskudd til spekebordet.
Røylands viltgelé er nydelig til vilt, men også smakfullt til ost og retter av storfe. Geleen er fyldig og rik på smak. Den er en nydelig dyp og aromatisk gelé som kommer fra kombinasjonen tyttebær- og kreklingsaft. Nydelig balanse mellom de gode skogsbærene og sødme. Det unike med Røylands produkter er at de alle baseres utelukkende på norske råvarer. Produktene fra Røyland Gård produseres uten konserveringsmidler og rørsukkeret som benyttes er økologisk.
Et norsk multesyltetøy laget av håndplukkede multer. Den rike og fyldige smaken av multebær, laget på naturens gull rett fra norske multemyrer. Produktene fra Røyland Gård produseres uten konserveringsmidler og rørsukkeret som benyttes er økologisk.
Stenfrie kirsebær i sukkerlake.
Fransk potetchips med smak av stjerneanis og salt.
Gammel Erik Mellomlagret er en norsk håndverks-ost på pasteurisert kumelk fra Elvekanten Ysteri. Osten har en mild, balansert smak og aroma, lagret minimum 5 måneder. Osten har de senere år mottatt anerkjennelser og vunnet flere ulike priser og utmerkelser i inn- og utland.
Gammel Erik Mellomlagret er en norsk håndverks-ost på pasteurisert kumelk fra Elvekanten Ysteri. Osten har en mild, balansert smak og aroma, lagret minimum 5 måneder. Osten har de senere år mottatt anerkjennelser og vunnet flere ulike priser og utmerkelser i inn- og utland.
En fast, norsk rødkittost laget på pasteurisert kumelk fra Eiker Gårdsysteri. Osten er fyldig, har en meget god smelteevne og perfekt til topping på pizza. Osten har mange bruksområder og egner seg til gratinering, pasta og smaksforsterking i sauser, i tillegg til det tradisjonelle ostebordet. Eiker lager all ost på egenprodusert melk og osten er modnet 3-6 måneder.
Sundvoldosten er en halvfast rødkittost på pasteurisert kumelk tilsatt ramsløk fra Eiker Gårdsysteri. Sundvoldosten ble til ved et samarbeid med Sundvolden Hotell, derav navnet. De lager all ost på egenprodusert melk og modnet minimum 3 måneder.
Tilsiter er en halvfast rødkittost på pasteurisert kumelk fra Eiker Gårdsysteri. Smaken er fyldig og aromatisk, og snillere enn den klassiske Tilsiter. De lager all ost på egenprodusert melk og osten er modnet minimum 3 måneder.
Hjertebrie er en pasteurisert brie på kumelk fra Eiker Gårdsysteri. Osten er en bløt hvitmuggost, har en mild smak som ung og får under modning kraftigere smak. Hjertebrie en vinner til ostefatet og gave til noen du er glad i.
Holtefjell Vellagret er en fast, norsk rødkittost laget på pasteurisert kumelk fra Eiker Gårdsysteri. Osten er eksklusiv, har en fyldig smak og god smelteevne. Eiker lager all ost på egenprodusert melk og Holtefjell Vellagret er modnet minimum 6-12 måneder.
Holtefjell XO er en fast, tørr, norsk rødkittost laget på pasteurisert kumelk fra Eiker Gårdsysteri. Osten er eksklusiv, har en fyldig smak, med god smelteevne. Eiker lager all ost på egenprodusert melk og Holtefjell XO er modnet minimum 12 måneder. En god erstatning til italienske Parmesan.
Norsk karamellisert vaniljeprim fra Tverås Gårdsmat tilsatt ekte vanilje. Primen har fått flere utmerkelser, som Gull i NM i Ost i 2021 og sølv i VM i ost i 2023. Velegnet til brødskiven, vafler, kjeks, og som ingrediens til desserter og kaker.
Tverås juleprim er en krydret prim med smak av jul, tilsatt kardemomme, kanel og ingefær. En delikat og smidig prim som er perfekt sammen med pepperkake og gløgg.
Norsk tradisjonsrik hjemmelaget gomme fra Tverås Gårdsmat etter inspirasjon fra Høylandsgommen. Gommen er næringsrik, lett smørbar med passe sødme og velegnet til brød, vafler, sveler og lefser.
Sveitsisk halvfast ost laget på termisert kumelk, omkranset av et lag med fargerike blomster.
Fåremelksricotta. Fin i salater, og kan rives
Fiordilatte er en tørrere type mozzarella, laget på pasteurisert kumelk.
Skotsk fikenmarmelade, laget av søte fiken.
Ketchup med smak av røkt chipotle
Amerikansk sennep med kick av habanero og sødme fra honning.
Spicy salsa laget med mango og habanero.
Hakket rød og grønn jalapeno chilipepper i sukret lake, fungerer som en relish/chilijam.
Økologisk tofu med fast konsistens.
Økologisk røkt tofu med ekstra fast konsistens.
Revet vegansk ost med smak av mozzarella.
Revet vegansk ost.
Vegansk alternativ til fetaost.
Skiver av vegansk ost med smak av cheddar.
Skiver av vegansk ost med mild ostesmak.
Veganske osteskiver med røkt smak.
Vegansk ostealternativ til Parmigiano Reggiano eller Grana Padano.
Fransk ostemarmelade, som inneholder fiken, rosiner og laurbærblad.
Ekstra fast tofu med soya og ingefær.
Skivede gule, sprø banana chilipepper i eddiklake.
Middels sterk tacosaus.
Klassisk italiensk panettonekake
Konfiterte andelår. Sprøstek lårene i ovnen og server.
Spansk klassisk serrano i consorcio kvalitet, skåret i løvtynne skiver.
Spansk hel serranoskinke u/ben. Pakket i en gaveeske med stativ og kniv.
Rundkornet ris i 4 porsjonsposer. Perfekt til å lage poke bowl.
Saitaku poke ingefær stick er tynne skiver av ingefær som gir en søt og lett krydret vri til poke-bollen din.
Ekte greske tzaztiki med fersk agurk, presset hvitløk og nyskårete urter.
IBEX er en halvfast ost på pasteurisert ku- og geitemelk fra Myrdal gård, modnet i minimum 7 måneder. IBEX betyr fjellgeit på latinsk og en blanding av ostene Fjellost og Geitost, også fra Myrdal. IBEX har en noe kremet konsistens der du kan kjenne krystaller etter hvert som osten modnes.
Greske grønne oliven u/sten med smak av sitron.
Greske grønne og sorte oliven u/sten med orientalsk krydderblanding.
Tubeformet krustader til kanapeer, fingermat og desserter.
Restaurantkvalitet salsa laget med grillede tomater.
Fermentert hvitløk med kraftig og rik smak
Extra virgin olivenolje med smak av Calabria-chili.
Knust calabria chili fra Italia med olje.
Kruttsterk skivet calabria chili fra Italia, som ligger i olje.
Kruttsterk calabria chilipaste fra Italia.
Kruttsterk calabria chilisaus fra Italia.
Kruttsterk calabria chilisyltetøy fra Italia.
Blomsterhonning med calabria chili.
Fransk potetchips med smak av chevre og chili.
Fransk potetchips med salt fra Guèrande sjøen.
Dette er en cubetti; en litt fastere mozzarellatype, perfekt til pizza og andre varme retter.
Hommelstad 523* er en godt modnet, utbenet norsk spekeskinke fra Hommelstad gård av ypperste kvalitet, med flott marmorering og balansert smak. 523* mottok Spesialitetsmerket i 2022 med 95 av 100 poeng, den høyeste poengsummen som er gitt ut i merkets historie. Frilandsgrisene vokser opp med jord, sol, humle og nøtter og livnærer seg på et spesialfôr utviklet sammen med den lokale møllen.
Fiordilatte er en tørrere type mozzarella, laget på pasteurisert kumelk. Cubetti er mozzarella i små terninger, som passer perfekt til pizza og andre varme retter.
Fiordilatte er en tørrere type mozzarella. Den er laget på pasteurisert kumelk, og kuttet på ekte Napoli-vis. Passer ypperlig på pizza.
Italiensk hvetemel tipo-0, tilsatt inaktiv surdeig. Ideell til baking av pinsa og panne pizza. W:300/320.
Ketchup laget på solmodne søte datterini tomater og konsentrert tomatpure, fra Sør-Italia.
Økologisk vegansk alternativ til Chorizo.
Skivet økologisk vegansk pålegg med mild smak av pepper.
En frisk tomatketchup laget på solmodne italienske tomater.
Fransk potetchips med smak av pesto og mozzarella.
Fransk potetchips med smak av tøffel og brie.
Fransk potetchips med smak av tartiflette.
Økologisk vegansk salami med mild kryddersmak.
Økologisk tofu med en ekstra fast konsistens og god tyggemotstand.