Skip to main content
Til toppen
Ovnsbakte karripoteter med parmesan

En jernpanne med ovnsbakte poteter toppet med vårløk og koriander.

Ovnsbakte karripoteter med parmesan

Slik gjør du:

1. Del potene i to og ha dem i en bolle sammen med olje, karri, skall- og saft frasitronen, salt og pepper. Bland godt. Ha potetene utover et bakebrett. Legg alle potetene med snittflaten ned mot bakebrettet.

2. Stek potetene i ovnen på 200 grader i 10 minutter. Snu potetene slik at de nå ligger med snittflaten opp. Ha over revet Parmigiano Reggiano.

3. Stek potetene videre i ovnen til de er gyllne og helt myke. Dette tar ca 10 minutter til.

4. Ha potetene i en bolle og topp med vårløk og koriander.

4 porsjoner

  • 600 g kokefaste poteter
  • 4 ss rapsolje
  • 2 ss karripulver
  • 2 stk vårløk, finhakket
  • 1 sitron (økologisk)
  • 50 g Parmigiano Reggiano revet
  • salt og pepper
  • frisk koriander
Lenker
Min side